Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemné a ne dětinské. Dave Bautista se rozumně soustředil na fyzické hraní a nesnaží se o Oskara, takže si úplně vystačí s kontrastem svojí postavy s okolím, přidá pár suchých hlášek, zamračený výraz a ono to stačí. Bavil jsem se dobře a pár vtipů je výborných, navíc malá Chloe Coleman je fakt talent. Takže i když je to předvídatelné, dobře to odsýpá, tak nějak mile a sympaticky. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se poměrně dobře bavila, ale přiznejme si na rovinu, že ústřední zápletka, na které stojí celý příběh, je dost stupidní. Prvních deset minut filmu mě iritovalo natolik, že jsem měla sto chutí to vzdát. Záchrana přišla v podobě roztomilé Chloe Coleman a slušně hláškující Kristen Schaal, pak už jsem vzala na milost i bývalého profesionálního wrestlera Davea Bautistu, z něhož se nakonec vyklubal docela sympaťák. Díky svižnému tempu se dají odpustit trapné okamžiky, ale značnou předvídatelnost děje nějak nemůžu rozdýchat. (55%) ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomínalo takové ty klasický, rodinný, akční filmy z dětství, kde prostě už jenom z obsahu víte, jak vše dopadne. I tohle je strašně blboučký, ale Bautista je prostě Alfa jako kráva a díky němu se mi na to strašně dobře dívalo. Objektivně na tři hvězdy, ale je to film pro celou rodinu a ničím mě vyloženě nesral + dobrá hudba, takže klíďo nadhodnotím. Spolujízda byla lepší. (73.hodnocení) ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Komédie Pítra Segála mám zväčša veľmi rád. Ani tu to mu nie je inak. Dave tu pokračuje v úlohách  natvrdnutých super hrdinov ktoré mú vážne sedia. Takže Po Draxovi tu máme tento krát JJ-ja, drsňáka od CIA ktorý pri sledovaní a ochrane nekompletnej rodiny zisťuje že je aj človek a nielen bezduchá mlátička. Zábava pre celú rodinu povedzme tak 12+. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Kdyby si odpustili ten křečový woke (bylo tam zase rovnoměrně všechno) bavilo by mě to možná i víc. Vlastně díky tomu ani nevím, jestli to vykrádání (pardon inspirace) balkonovou scénou ze Spy Game, mě potěšilo nebo jen utvrdilo v tom, že celý film se hlavně soustředil na odškrtnutá okénka diverzity a scénář lepil autista. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama