Reklama

Reklama

VOD (1)

Když malý Burt Wonderstone dostal k narozeninám kouzelnickou soupravu, změnil se mu svět. Kouzelnické triky a magie se staly jeho celoživotní vášní a díky nim také poznal nejlepšího kamaráda Antona, který se stal jeho parťákem. Po letech spolupráce ale jejich popularita klesá a přátelství pokulhává. Před lidmi se stále tváří jako ti nejlepší přátelé, ale zákulisí se stalo místem jejich nekonečných hádek. Po zpackaném triku se jejich cesty rozcházejí. Burtova sólová dráha končí fiaskem, obecenstvo totiž nestojí o trapného stárnoucího kouzelníka, ale dává přednost novému pouličnímu mágovi, který na sebe strhává stále větší pozornost. Pokud chce Burt znovu uspět, musí opět spojit své síly s Antonem a předvést divákům to nejlepší kouzelnické představení. (TV Nova)

(více)

Videa (38)

Trailer 2

Recenze (391)

Figu 

všechny recenze uživatele

K této komedii můžu jen dodat, že závěrečné kouzlo mě tak rozsekalo a smíchy rozplakalo, že tu hvězdu k těm povinným třem jsem musel přidat. Navíc Carrey vs ohnivé kameny s následným "spánkem", tak to jsou ty momenty, které dělají komedie komediemi... Vem čert mrtvý zvíře, vrtačku v palici a mnoho dalšíh hloupostí... Po boku nádherné slečny (né na dlouho) jsem se bavil na jedničku a ten závěr? Tak to je naprostá lahůdka! 70% ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Klasický "crazy" humor, v podání stále skvělého Jima, mne dostával do kolen, ovšem, také klasický, kýčovitý, až sračkoidní scénář o morální i profesní nápravě jednoho přehnaně zhýčkaného mága, zakončený tím, že dostane zpět své angažmá v Las Vegas, mne v žádném případě nemůže pustit výš. Poznatek z filmu přece jen mám - Bohdan Tůma je daleko lepší, než Jim v originále - viděno dvakrát. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey byl jako parodie na Chrisse Angela libovej, jinak je tenhle Úžasník (nebo jak si to Carell říkal) fakt jedna velká nuda a hlavně- není to sranda, Steve Carell prostě není dobrej komediální herec, škoda, že víc prostoru nedostali Carrey s Buscemim. Co se týče děje, tak ten je sterilní, předvídatelnej, hloupej a celkově voničem, od setkání se svým kouzelnickým guru a zamilování se do své asistenky už to hraničilo s odpadem, patos nad patos. Krize současných amerických komedií bohužel pokračuje. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Student Agency (Fun Relax Bus) - Tentokrát jsem si na cestě z Prahy do ČB zkrátil cestu touto komedií, která má aktuálně ne moc závratné hodnocení (58%). Na film s komiky jako je Carrey, Carell a Buscemi to je určitě málo. Mě to náhodou přišlo legrační a kouzelnické triky tomu dodávaly šmrnc. CZ dabing super (opět jsem si ověřil, že USA komedie je daleko lepší dávat v našem jazyce). 68% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Možno nie blow minder ako som čakal, ale predsa len si to drží svoju formu a neprestáva pridávať na plyn aj napriek jednoduchosti. Jeden s tých filmov, ktoré v dobrej nálade dokážu spríjemniť večer, alebo deň. Inak budú skôr nudiť. Problémom je tak trocha nekonzistentnosť ukazovaného. Chémia medzi hlavnou dvojicou Buscemi a Carell je rozdelená na začiatku a tým sa podľa mňa dištancuje od pozitívnejšieho alebo zaujímavejšieho prístupu. Olivia Wilde ako obvykle sexi, ale tiež tomu chýbal akýsi presah. A Jim Carrey má oficiálne to najlepšie za sebou. Sú to stále tie isté ksichty, stále tá istá maska. Ale aj napriek tomu je to dielo, ktoré neurazí, hlavne ak sa od neho nič neočakáva. A cameo Davida Copperfielda je dosť super. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (10)

  • Na konci filmu má Steve Gray (Jim Carrey) samotný vrták v hlave pod iným uhľom, ako keď si ho tam vŕtal. (belinko)
  • Natáčelo se od 10. ledna do 20. března 2012 v amerických městech Santa Clarita, Los Angeles a Las Vegas. (BMW12)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama