Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Akční

Recenze (15)

plakát

Profesor T. - Smrt v maskách (2018) (epizoda) 

Za mě velmi dobrý díl, řekla bych zatím nejlepší. Rozuzlení mne vůbec nenapadlo. Seriál mě baví, Řezníček to zahrál skvěle. Škoda, že má seriál jen 8 dílů.

plakát

The Widow (2019) (seriál) 

Seriál velmi mile překvapil a to hlavně konec, za mě určitě doporučuji. Konečně zase seriál, který má napětí a sthne vás. Mimo hlavní hrdinky Charles Dance byl prostě skvělej. Prostě pan Herec, doporučuji.

plakát

Vesmírná loď Ascension (2014) (seriál) 

Seriál, který mě totálně dostal. Proč jen není pokračování? Na co se to ty lidi v USA dívají? Tohle mělo velkou šanci. Seriál jsem shlédla jedním dechem.

plakát

Spectre (2015) 

Super zážitek, z kina jsem odcházela spokojená a opravdu 5* si film zaslouží. Označení the bondgirl pro tento díl je hlavně pro Leu a nikoliv pro Černou vdovu Monicu Bellucci, která měla jen miniroli a nijak zvlášť neohromila...

plakát

Zločiny nad Seinou (2013) (seriál) 

Viděla jsem první díl v nadabované verzi a nijak mě ten díl nepřišel výjimečný. Zkusila jsem na základě doporučení originál s titulky a díl vás úplně strhne úžasnou hudbou do děje.... Mimochodem hudbu dab. verze totálně vyškrtla a tím zkazila dojem celého seriálu. Vidíte odsoudit vše blbým dabingem by byla škoda. Za mě doporučuji originál a vychutnejte si Rena v angličtině s francouzským přízvukem... Po prvním díle dávám 4 hvězdy a jsem natěšena na další díly....

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Milé překvapení, konečně zase dobrá pohádka. Velké plus má u mě peklo, které bylo suprově zpracované.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Plně souhlasím s komentářem uživatele "Pilda17". Pohádka nebyla vůbec špatná, konečně po Lotrandovi zase dobrá pohádková oddechovka, která se povedla. Herci neokoukaní, děj zlehka známý, ale přesto působivý. Proč ne. Mladí herci předvedli skvělé výkony - Ivana Korolová, Jan Komínek. Je vidět, že noví herci se rodí a ti známí jsou ve svém oboru na špičce - příklad Veronika Žilková, Postránecký, Brzobohatý, Kříž, Jirák...legendy ve formě měsíčků se povedli...

plakát

Princip slasti (2019) (seriál) 

Chybí mi odpovědi na tyto otázky: 1) Záběry v notebooku na zneužívání dětí (pan ministr), jak to souviselo s hlavním vrahem? 2) Co bylo dalším spouštěčem, že pokračoval vrah na nevinných ženách, které naivně ztratily svůj sen? 3) Fotky na lodi, jak byl ukrajinský macho propojen s vrahem? Bude jako další pokračování, abych se dozvěděla odpovědi nebo prostě jen konec?

plakát

Živé terče (2019) (seriál) 

V prvním díle známe vraha a nechápu k čemu je třeba dívat se na další 2 díly. Stačil by pouze celovečerní film a bylo by vymalováno. Kde jsou časy, kdy točil "pan" Hřebejk? Tohle jsou průměrné až podprůměrné věci, fakt nechápu, co se stalo.