Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 459)

plakát

Holky z vejšky - Série 2 (2022) (série) 

Užil jsem si to stejně jako první řadu a ta mě bavila skvěle. Skvěle obsazené, fajn postavy, lákavé prostředí americké univerzity, štiplavé vtípky a nekorektní humor, tomu já neodolám.

plakát

Hollywood (2020) (seriál) 

Klasický Murphy, je to nablýskané, trošku provokativní, silně zaměřené na sociální tematiku, obsazení je působivé a obrazové zpracování dýchá retro atmosférou. Je to současně pocta i kritika světa Hollywoodu v té (skoro) nejlepší formě.

plakát

Honba za diamantem (1984) 

Jedna z nejepších dobrodružných komedií. Sympatický ústřední pár, exotické exteriéry, rychlý spád i hravý humor. Nedílná součást mé videotéky.

plakát

Honba za klenotem Nilu (1985) 

Kdyby nevznikl první díl (tak by asi těžko vznikl druhý, ale slovní hříčky nechme stranou), možná bych jednu hvězdičku přidal, ovšem Honba za klenotem Nilu přímé srovnání s Honbou za diamantem neustojí. Pokračování v mnoha ohledech ztrácí a v minimálně jich svého předchůdce překonává.

plakát

Honey (2003) 

Jessica Alba kroutící se v rytmu hiphopové hudby? Tentokráte jde objektivita stranou. Vím, že to nemá skoro žádný příběh, ale je se na co dívat a je co poslouchat.

plakát

Honey 2 (2011) 

Příběh je vlastně slepenice zápletek ze spousty jiných filmů, ale po choreografické/taneční stránce se Honey 2 má rozhodně čím chlubit, skvěle nasnímané, skvěle zatančené, skvěle propracované a to jsem už "pár" tanečních filmů viděl. 70 %

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Taková drsnější rádoby atmosférická pohádka, do které si tvůrci vypůjčili ústřední monstrum ze Zlatého dítěte. Jednoho podívání nelituji, do druhého bych se musel hodně nutit.

plakát

Hook (1991) 

Klasický pohádkový příběh, který oproti předloze přináší několik změn, které ovšem nejsou natolik drastické, aby výrazněji ovlivnily atmosféru filmu.

plakát

Horší než smrt (2010) 

Originál mi unikl, takže nebudu srovnávat přímo s předlohou, ale pokud jde o žánrovou konkurenci, jde o průměrný kousek, který nenudí, ani neoslní.

plakát

Hory mají oči (2006) 

Mně ono heroické finále nevadilo, pokud bych měl k něčemu výhrady, pak k tomu, že záporné postavy neměly dostatek prostoru projevit se. I tak jde o všem o skvělý horor, který může nabídnout přesvědčivou atmosféru a neutuchající napětí.