Reklama

Reklama

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový strašně obyčejný film o tom, jak se z chudé holky stane někdo uznávaný, protože na to prostě má a nikdy by nezvolila tu zlou cestu, jako že by se třeba vyspala s někým, kdo má peníze. To je tak blbé a naivní, že to ani fungovat nemůže. Na druhou stranu je celkem fajn, že ta romance je zde skutečně jen okrajová a nemá moc význam. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

A mám za sebou ďalšiu nervy drásajúcu, hlbokú a posolstvo nesúcu drámu :). Ťažko uveriť, že do podobných filmov sa vôbec snažia niečo podobné zakomponovať. Polovicu filmu je vyplnená nič moc nehovoriacimi tanečnými choreografiami a celkom fajn hudbou. Lenže to som si mohol zapnúť aj nejaký hudobný kanál a čumieť naň jeden a pol hodiny. Príbeh priehľadný ako najčírejšie sklo. Filmu pomáhajú len celkom príjemná herecké zoskupenie. 55%. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Honey (Jessica Alba) je móóc hodné děvče. Přes den pomáhá komu může (například učí mladé povaleče tancovat hip hop), po nocích paří v klubech. Protože se umí dobře hejbat, netrvá dlouho a všimne si jí slavný producent (dále jen SP) a nabídne jí roli v klipu pro jednu hvězdu. SP vynese Honey téměř do nebe, ale když se s ní chce vyspat, tak Honey odmítne (je přece hodné děvče). Čímž se SP naštve, vykopne Honey a ta se tak o ubohé děti musí postarat sama (např. uspořádá dobročiný koncert, nakonec i SP pochopí , že Honey je best, ale už pozdě, páč si Honey vyhlídla Missy Elliot, bla bla bla)... Prostě tak nějak, krutě naivní film (nejenže naše Honey na co šáhne, v tom je nejlepší), ale už do prvních minut je naprosto jasné, jak to bude pokračovat. I malé zaškbrtnutí ve velkých plánech Honey se dá předvídat, tak jediné čímž film alespoň kapku zaujme (kromě teda krásné Jessicy) je průvodní hiphopvá muzika. A pokud nemáte rádi hip-hop - tak máte smůlu uplně, a odečtětě si libovolné množství hvězdiček :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CHYBA VE FILMU - Na benefičním koncertě skoro na konci flmu má Honey červený svetr a řetízek s křížkem. Křížek je neposedný, jednou je pod svetrem, jednou zase na svetru a zase naopak. Ve filmu mino jiné zazní Fabolous - Now Ride, který, mimo jiné, song ubral filmu jednu hvězdu http://www.youtube.com/watch?v=JLaaF7nuL1k nebo Goapele - Closer http://www.youtube.com/watch?v=962qtTDxnn8 CITÁT - Jo, a vy mi dáváte výsadu, že si vemu tanga a budu vám zadkem kroutit do kamery? Díky, ale já nechci!...... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Naivní hip-hopová limonáda, provařená tolik viditelným množstvím klišé, až je z toho na zvracení, slušně řečeno.. Překvapivě dobře se pohybující Jessica Alba se tak coby barmanka a nadějná choreografka videoklipů ocitá mezi bandou černochů, kteří se jen permanentně poplácávají a objímají, a přímočará pohádka (dobro, zlo - nic mezi) si to směle doklopýtá až do šťastného konce. Hip hopově obdobně laděném Save the Last Dance jsem kdysi dal ***, takže tady musím sundat nohu z plynu!! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)

Reklama

Reklama