Reklama

Reklama

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

JayZak 

všechny recenze uživatele

Je to jako jeden velký videoklip s nádhernou Jessicou Albou v hlavní roli, ale ještě okořeněný o americko-typickou omáčku, kterou jsme viděli už nesčetněkrát, při závěrečném potlesku už jsem si jenom říkal "prosím dál už ne..", ale to samozřejmě obecenstvo ještě stouplo, přičemž skupina musela zatancovat ještě jednu závěrečnou sestavu se všemi aktéry filmu na pódiu. Neříkám, ti co se věnují nebo mají rádi tanec(breakdance) si to mohou užít jako oddechovku, ale pro ostatní to nemá moc co nabídnout. Pro mě byly důvody k dokoukání filmu dva: Jessica Alba a můj oblíbený žánr hudby - hip-hop(což ovšem neznamená, že by tam byly všechny písničky skvělé). ()

missteeque 

všechny recenze uživatele

Za hlášku Missy E. v závěru jedna hvězda, za konečné taneční vystoupení druhá hvězda. Tenhle film tak maximálně uspokojí teenagery od 13-17 let, co mají rádi černou hudbu. Jinak je to nezajímavé a chvílemi i dost trapné, Alba jako naivní Matka Tereza pro malé chudé černoušky, co ke štěstí, lásce a prachům přišla jako slepá k houslím je k politování. Avšak v tom špatném slova smyslu! ()

Reklama

Aress 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý....... Mekhi Phifer je frajer takže tomu dal ''šmrnc'' Jessica Alba to je NO COMMENT to je asi všem pánům jasný.Hip hop mám rád a hodně ho ''žeru'' takže vše dobrý, ale pořád ten příběh tady už byl hodně krát, sice v tomto příběhu je to víc o tanci a Hip Hopu ale ten příběh zachranování dětí z ulice tu je............ (Proč třeba tentokrát nezachranovali veleryby???) PS: všimli jste si, že ve skoro každém songu ve filmu bylo v textu a zpěvu zpíváno jméno hlavní hrdinky ''Honey'' ? :-) ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Okoukaný taneční příběh, který táhne Jessica Alba. Není nijak úžasnou herečkou, ale je hezká, sympatická a skvěle tancuje (to ale platí pro celé obsazení). Hudba příjemná, ačkoliv trochu nevýrazná, stejně jako chorošky, uvítala bych nějaké originální zpestření. A to gangsterování na každém rohu...bylo to fakt nutné? ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"VĚŘÍM NA VZDĚLÁVÁNÍ SE OSOBNÍMI PROŽITKY." Kdyby se dala póza stáčet, tady by toho bylo na galony :-) Krotké pop-hiphopové skotačení pro školou povinné, s dramatem vetchým tak, aby to dětská duše byla schopná unést. Asi to není na škodu, nechat sem-tam všechnu tu vlezlou beznaděj za branami příčetnosti, ovšem tohle je i na mě příliš okaté. Sociálně slabý potěr vymóděný jak podle dobového žurnálu? Vtipné (hlavně ty pestrobarevné elastické šátky na kebulích "gangstas"). Hlavní postava se opravdu jmenuje Honey? Své dítě by tak pojmenoval jedině debil. Závěrečné taneční číslo úplně mimo zvolenou nudnou skladbu a samo silně podprůměrné? Na taneční film hóóódně smutné… Prostě ani ti fanoušci Albové (jsem mezi nimi) nemají moc co oslavovat – skoro celou dobu má na hlavě nechutnou lakovanou helmu ze slepených vlasů :-( Jako by ji olízalo stádo krav. 40% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)
  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)

Reklama

Reklama