Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (103)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Docela pěkná komedie s klasickým romantickým sladkým závěrem. Líbilo se mi to hlavně kvůli herečce Reese Witherspoon, ta holka je prostě kouzelná.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Tak tohle jsem nečekal, opravdu skvělý seriál. Vtipné hlášky a scény ze života informatiků, i když myslím, že se tento seriál bude líbit i lidem co s IT nemají nic společného. Měl jsem možnost vidět seriál v češtině i v původním znění, rozhodně doporučuji anglický originál, protože jedině tak nepřijdete o kouzlou dvou hlavních postav Roye a Mosse.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Dokonalý návštěvník z jiné planety co má rád kočky:-)

plakát

Armageddon (1998) 

Opravdu přijemný film, který kombinuje,scifi, komedie, akci. U tohoto filmu se nechá pobavit i zamyslet. A Bruce Willis je tam opravdu výborný.

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Sakra co to mělo znamenat? Příšerný dabing, Asterix a Petr Rychlý, to fakt nejde dohromady. Nejhorší ze všech hraných filmů, o této populární dvojici. Nebýt Obelixe (Gérard Depardieu), tak neváhám a dávám to do odpadu.

plakát

Asterix: Sídliště bohů (2014) 

Na klasiku animovaných snímků z 80. let to nemá, ale rozhodně mnohonásobně lepší než poslední hrané filmy. Celkem mně to pobavilo a doporučuji.

plakát

Babovřesky (2013) 

Nevím proč až tak kritické hodnocení. Není to určitě top. Ale pro mě je to odpočinkový film, u kterého se i občas zasměji.

plakát

Blázinec na koleji (2003) 

Klasická teenegrovská komedie, kterých je už až moc. Ale dvě hvězdičky dávám za zápletku, protože takhle to zamotat, to muselo dát dost práce a chvílemi je to i vtipné.

plakát

Bobule (2008) 

Tak tento film mě absolutně neoslovil, ubohý styl humoru, dělání idiotů z policistů, morváků, pražáků, prostě o ničem. Děj samotný taky o ničem. Nezajímavé, nenapínavé, prostě nic. Jedinou hvězdičky dávám za Terezku Voříškovou, ta byla jedinou okrasou filmu:-)

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Tak jak jsem byl na začátku vůči tomuto seriálu skeptický, tak musím přiznat, že se mi velice zalíbil. Martin Dejdar tam snad předvádí svoji životní roli, pokud teda pominu Učitele tance. To jak dokáže zahrát "jednoduchého" člověka, pro kterého je světem absolutní bezstarostnost, rock a metal je prostě úchvatné. Celkově herecké obsazení a výběr postav je perfektní. Navzájem se doplňují a vytvářejí skvělý kolektiv a hlavně zábavu.