Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (103)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

I přes některé nepřesnosti, zřejmě kvůli příběhu pro diváka, absolutně výborný hraný dokument. Není divu, že jim tam po odvysílání vzrostl turismus. Samotného mě to láká

plakát

Technické souvislosti (2008) (seriál) 

Je to zábavné a srozumitelně prezentované, pro velkou masu lidí. člověk trochu znalý oboru, předem ví jak ty pokusy dopadnou. tím to nechci shazovat, určitě doporučuji pro ty, kteří se chtějí něco dovědět.

plakát

Asterix: Sídliště bohů (2014) 

Na klasiku animovaných snímků z 80. let to nemá, ale rozhodně mnohonásobně lepší než poslední hrané filmy. Celkem mně to pobavilo a doporučuji.

plakát

xXx (2002) 

Tak teda musím říct, že i když je to již 12 let co tento film vznikl a z nějakého důvodu mě nelákalo se na něj podívat, tak teď už konečně vím proč. Trapný scénář, film který si chce hrát na akční efekty, které jsou absolutně nelogické. Nudný děj, nesmyslný příběh. Jednu hvězdičku dávám za Prahu a hezký holky.

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Nechápu to hodnocení, to na čsfd hodí jen lidé, kteří milují jen totální dramata, lidskou bytost odhalenou až na kostru, psycholigické filmy, filozofické filmy, s hlubokou myšlenkou, se skvělými efekty a pro ně dokanalou hudbou dopravázející celý film, nebo seriál? To už se neumíeme zasmát sami sobě, nenásilnému humoru? V tom případě jsem divný, ale já musím dát 5 hvězdiček, mně se líbilo. Pobavilo, odlehčilo, nenutilo přemýšlet, prostě odpočinek, Drama je celý náš život, tak proč to neodlehčit.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Oproti Expendables 1 a 2 opravdu slabota. Gibson v roli padoucha super. Banderas mi tam po chvíli byl spíš pro zlost. Malé zapojení do akcí Snipese a Jet Liho.

plakát

Red (2010) 

dobrej akčňák s důchodcema:-D

plakát

Babovřesky (2013) 

Nevím proč až tak kritické hodnocení. Není to určitě top. Ale pro mě je to odpočinkový film, u kterého se i občas zasměji.