Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (6)

Stingray Sam

Stingray Sam (2009)

Film vypráví příběh trestanců Quasar Kida a Stingray Sama, kteří jsou vysláni v rámci odpracování si svého trestu na misi, o které mají jen jedinou informaci: mají za úkol zachránit holčičku. Postupem času a na různých planetách získávají indicie k jejímu nalezení.

Penthouse

Penthouse (2010)

V reality show vyhraje "That" Tyler luxusní byt a rozhodne se pozvat dva své přátele, aby bydleli s ním a pokračovali ve svobodném životě plném párty a ženských. Jednomu z nich však tento styl života nesedí a chce pokračovat v plnění svého snu - stát se spisovatelem. Psaní mu moc nejde a přátelé ho přemlouvají, aby se rozešel s přítelkyní a mohl s nimi naplno prožívat párty a užívat si ženských. Situaci zkomplikuje sestra Tylora, která se ho jako celebritu rozhodne navštívit. A přítel - spisovatel se do ní zamiluje, čímž se všechno ještě víc zkomplikuje.

Ghost Machine

Ghost Machine (2009)

Armáda vlastní prototyp simulátoru virtuální reality, který používá pro výcvik speciálních jednotek. Dva správci tohoto zařízení se ho rozhodnou použít pro svoji zábavu. S dalšími přáteli se vydávají do opuštěné věznice, kde se dobře baví, dokud je nezačne ohrožovat duch, kterého do hry nasadil a použil jako vlastní program jeden z nich. Vše se vymyká kontrole a ze zábavy se stává boj o přežití.

Uvaříme, uvidíme…

Uvaříme, uvidíme… (2009)

Vedle restaurace Shinanigans otevřel jeden z jejích bývalých zaměstnanců konkurenční podnik Ta-Ta´s, který ji připravuje o zákazníky a tím i o zisk. Zoufalý vedoucí Shinanigans touží po povýšení a aby ho dosáhnul, musí mít obrat za večer 9 tisíc dolarů. Zaměstnancům tedy namluví, že pokud zisku nedosáhnou, restaurace bude uzavřena. Ti se tedy snaží zisku všemi možnými způsoby dosáhnout...

Architekt odpadu

Architekt odpadu (2007)

Architekt Michael Reynolds navrhuje "soběstačné" domy. Vybuduje experimentální komunitu v poušti Nového mexika a zlepšuje plány těchto domů až do chvíle, kdy se dostane do křížku se zákonem. Přichází o licenci architekta a je nucen přestat rozvíjet svůj projekt. Po několika letech se pouští do boje s byrokracií a snaží se prosadit návrh na změnu legislativy, který by mu dovolil pokračovat. Po tsunami je pozván do Indonesie, aby zde pomáhal s opravou škod po přírodní katastrofě. Zdejší lidi zaujme svoji specifickou architekturou. Po návratu do státu se několikrát neúspěšně pokouší prosadit svůj návrh změny legislativy....

Madea Goes to Jail

Madea Goes to Jail (2009)

Příběh starší dámy jménem Madea, která má velké problémy s dodržováním zákona. Po několika eskapádách se Madea skutečně dostane do vězení, kde se setká s dívkou, která byla odsouzena za prostituci na nepřiměřených 17 let. Shodou okolností právník, který ji měl zastupovat, je její starý známý, ten se však kvůli zainteresovanosti musí případu vzdát a odevzdává ho své snoubence, právničce. Případ mu však nedá spát. Od svého nejlepšího přítele se dozvídá tajemství, které vysvětluje odsouzení na tak dlouhou dobu a vysokou úspěšnost svojí snoubenky i v ostatních případech. Právník se poté snaží napravit chyby svojí snoubenky a všechny neprávem odsouzené dostat na svobodu.

Reklama