Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (106)

plakát

Gwaenchana, sarangiya (2014) (seriál) 

Hlavní dvojice byla naprosto dokonalá. Ladilo jim to ve všech ohledech. A po delší době celkem změna v tom, že se děj netočil kolem milostného trojúhelníku či čtyřúhelníku. Bylo zajímavé sledovat vývoj všech postav, které se v seriálu objevily. Nemám tomu co vytknout, jsem naprosto spokojená.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Už to prostě není nic nového. Příběh je stále to samé dokola, nic moc originálního. Ano, v každém filmu jsou noví transformeři. Všichni jsou pěkně barevní a každý se snaží být orinální, ale prostě tomu začíná vážně něco chybět. To co si po zkouknutí filmu pamatuju, je spousta barev, hodně zmalovaná holčina, pár vtipných hlášek a hlavně skvělé grimasy Stanleyho Tucciho. Film nezachránilo ani takové jméno jako Mark Wahlberg.

plakát

Mezi životem a smrtí (2013) (seriál) 

Souhlasím s Webgirl, doktor Sung je nejlepší, jeho hlášky, jako: "Nedělat, zemřít!" nebo "Je kaput", jsou zpestřením každého dílu.

plakát

Godzilla (2014) 

Dobře, tak tohle se vážně nepovedlo. Omlouvám se, pokud hodím pár spoilerů. Od začátku mi to připadalo jako děsná blbost. Nechají si vylíhnout mimozemšťana nebo co to vlastně bylo, ve filmu nazvaného zkratkou MUTO. Pak ho chtějí zabít, ale jejich zbraně působí asi jako hrášek hozený proti zdi. Na scéně se objevuje Godzilla, která je v roli hrdiny a chce MUTO zničit. Spousta pohledů na Godzillu, teda spíš na její ostnatá záda, ona se vlastně v celé své parádě objeví až ke konci. Naj scéně se objevuje další MUTO (samička), která měla být dle všeho mrtvá, rozpitvaná a hozená mezi jaderný odpad. Film obsahuje spoustu divných řešení, např. MUTO se živí jadernou energií a co napadne americké vojáky jako první řešení... zabijeme ho jadernou hlavicí. Také dokáže vypustit EMP a vojáci, kteří si prý vyberou místo střetu, kde to všem třem tvorům nandají, nechají nad hlavou lítat stíhačky, které jsou bez elektřiny jaksi na houby, a tak začnou z nebe padat jako mouchy. Skutečně velice "chytré" a "propracované" řešení. Závěřečná bitva mezi Godzillou a MUTO mi připadala spíš jako komedie. Godzilla nejdříve dostává dost na zadek, v podstatě to vypadá, že je dost v háji, pak se ožene ocasem a samečka MUTO přišpendlí na budovu, samičku ochromí svým modrým ohněm a utrhne jí hlavu. No proč ne. Jediná dobře vypadající scéna je seskok vojáků nad San Franciscem, ale to vážně celý film nezachrání. Stačilo vidět jednou, teď už na to jen zapomenout.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Harvey je prostě nejlepší :)

plakát

Konzultant (2013) 

Nuda pane advokáte...

plakát

Zulu (2013) 

Zajímavý příběh, začínající nalezením jedné mrtvé dívky, která byla pod vlivem nové drogy... ztracené děti, distribuce drog, vraždy a nakonec rozlousknutí případu. Skvělé herecké výkony v podání Orlanda Blooma a Foresta Whitakera. Orlando se objevuje v jiné roli než jsme zvyklí, a opravu mu to sedlo. Po shlédnutí tohoto kousknu nemůžete říct, že neumí hrát. Forest byl jako vždy velice charismatický. Moc jsem od toho nečekala a byla jsem opravu příjemně překvapená.

plakát

Peulraenmaen (2013) 

Jae-yeong Jeong to hraje naprosto výborně, ty jeho reakce na nenaplánované situace jsou vážně super :) společně s Ji-min Han se neskutečně doplňují a dohromady tvoří zábavnou a fungující dvojici.

plakát

Dominion (2014) (seriál) 

Nápad na seriál s anděly byl celkem zajímavý, jen se jim ho nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. Prostředí kde se seriál odehrává vypadá zvenku často jako kasino, uvnitř se navrací do období antiky. Ano spousta dalších zřícených nebo opuštěných budov, které nám mají říct, že lidstvo je pěkně v háji. A proto by člověk čekal, že se lidstvo bude snažit s danou hrozbou něco udělat. Ale místo toho, aby řešili Gabriela, raději řeší politiku a boj o moc. Postavy jsou nezajímavé, nudné a často dost otravné. Dá se to shrnout pár slovy: "naprosto nevyužitý potenciál".