Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (106)

plakát

Mr. Mercedes - Let's Go Roaming (2018) (epizoda) 

Tak tohle vážně ne. Po druhém díle to vzdávám... První sezóna byla super, ale co to provedli s tou druhou... nemám slov...

plakát

Moksum geon yeonae (2016) 

Máme tu spisovatelku Jane Han, která je na tísňové lince jako doma, protože udala snad každého ve svém okolí (nutno podotknout, že se s těmi udáními moc netrefila a nikdo ji teď nebere moc vážně), policistu, který si nepamatuje tváře zločinců z plakátů a spíš pokukuje po Jane Han a pak tu máme tajemného hezkouna a agenta FBI, Jasona. Je to docela praštěná komedie, ale zároveň i povedená. Byla to zábava s detektivní zápletkou: je Jason vrah nebo je to někdo jiný? Tahle otázka je zde položena několikrát a nemůžete si být jistí výsledkem :)

plakát

American Horror Story - Roanoke (2016) (série) 

O tomhle se nedá říct nic jiného než "masakr" a to ne ve smyslu pochvaly. V podstatě jsou to jenom jatka. O příběh se možná snažili v první polovině série, ale v posledních dílech už je to jenom řev a krev. Tuhle sérii dokoukám už jen ze setrvačnosti, ale popravdě jsem dost zklamaná. Ke kvalitám prvních sérií to má hodně daleko.

plakát

Top Gear - The Burma Special (2014) (pořad) 

Vynikající jako vždy. Tohle musí vidět i Ti, kteří se vůbec nezajímají o auta, protože tohle je sice pořad o autech, ale zároveň je to mnohem víc... je to prostě zábava. Top Gear opět boduje

plakát

Endeavour (2012) (seriál) 

Výborná detektivní série. Líbí se mi, jakým způsobem jsou řešeny případy, vztahy mezi postavami a hlavně herecké výkony hlavních představitelů. Shaun Evans hraje toho chytrolína naprosto výborně.

plakát

Průměrňákovi (2009) (seriál) 

Všichni jsou tam tak praštění a ujetí, až je to prostě vtipné :) každá postava je jeden velký originál a častokrát i extrém, ale dohromady tvoří jeden velký, pevný celek - Heckovi :-D

plakát

Gotham (2014) (seriál) 

Bohužel jsem od toho asi očekávala až příliš.

plakát

Hercules (2014) 

Podívala jsem se na trailer, pak na film a musím říct, že ty dvě minuty traileru byly mnohem lepší než následujících 95 minut filmu. Bohužel to dopadlo tak, že všechny zajímavé scény byly v těch dvou minutách a ve zbytku filmu chyběly.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Bezzubka a jeho grimasy jsou prostě nejlepší. Netušila jsem, jak moc mě může bavit animák :)

plakát

Dárce (2014) 

Ve filmu se objevují hvězdy jako Jeff Bridges nebo Meryl Streep. Bohužel ani tato jména celkový dojem moc nezlepšila, protože nemají moc času se projevit. Do příběhu přispívají stále stejnými hláškami a moc nového do něho nepřinesou. Příběh se točí kolem komunity, která žije v tzv. idylickém světě, bez emocí. Cítí, ale emoce jsou jim blokovány pomocí léků, které berou automaticky každý den. V celé komunitě je pouze jedna osoba, která má vzpomínky na minulost života lidstva, tzv. dárce. Při promoci je každému dítěti určen budoucí účel (tak trošku to připomíná Divergent). Z těch několika uchazečů je vybrán jeden, který převezme od Dárce vzpomínky a bude lidstvu dál radit, díky vzpomínkám. Tímto "vyvoleným" je kluk Jonas, který už před příjmem vzpomínek vnímal, že tu něco chybí. Dárce mu nejdříve dává jen pěkné a příjemné vzpomínky, postupně začne i s vážnějšími. Jonas začne vnímat své emoce a chce, aby tuto možnost měli všichni. A o tom je v podstatě celý film. Nápad zajímavý, ale už to není tak originální, díky hodně podobným snímkům. Stačilo vidět jednou.