Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Naprosto ulítlá šílenost plná rockových pecek a sympatického Jacka a Kylea...Začátek a konec za ***** absolutní pecka a naprosto dokonalý rockový muzikál. Sem tam možná škoda nudných úseků jenž však stejně zastoupil nějaký ten nekomprosmisní rockový ná*er. :) Jinak velice vtipná scénka parodující Clockwork:-D

plakát

Spy Kids: Špioni v akci (2001) 

Opravdu hloupý,infantilní a otřesnými rekvizitami přeplněný film. Ne nedokázal jsem se bavit. Jednu * alespoň za ty herce.

plakát

Hitman (2007) 

Jako u každého filmu podle hry se vždy radši na začátku snažím uklidnit...A stejně to vždy končí skřípaním zuby kvůli zkomolenému příběhu a (v porovnání s herním světem) nelogičnostem. U Hitmana to nebylo nic jiného, avšak bylo to daleko unosnější než u jiných adaptací(resident evil,silent hill a ubohé filmy Uwe Bolla) Timothy Olyphant není zas tak špatný herec ale role hitmana mu moc nesedla a i za některé jeho výlevy by se měli scénáristi fackovat avšak akční scény s ním jakožto "rubačem":-)(na název hitman jsem se snažil nemyslet) mě vyloženě bavily. K příběhu bych řekl pouze že mě ničím nijak zvlášť neoslovil avšak nebyl by až tolik špatný pokud by šlo o průměrné akční béčko a ne o hitmana. Závěrem, kamery mi přišly více než slušné (krom závěrečného souboje jenž mi připadal díky splašeným střihům jako nějaké bláznivé slideshow) a soundtrack byl vcelku průměrný. Jako akční "béčko" super, jako filmové zpracování Hitmana hrůza. Hodnotím to první variantou jelikož jsem se vcelku bavil a dokonce v půlce skoro zapoměl že jde o Hitmanai:-) .Průměr.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

První serie opravdu byla opravdu strhující podívaná. Samé zajímavé nápady a hlavně geniální postavy. Avšak nic netrvá věčně, o tom jsem se přesvědčil začátkem druhé serie počínaje nesympatickým Mahonem pokračujíc v nezáživném, rádoby dobrodružném a děsně natahovaném duchu. Opravdu jsem se u druhé serie nedokázal bavit tudíž jsem ji dosledoval zhruba do půle a poté s definitivním pocitem zrady raději opustil. Kdyby vše skončilo serií 1 dal bych s klidem ***** takto pouze průměr.

plakát

Princezna Mononoke (1997) 

Opravdu úžasný anime film jenž mě dostal naprosto uchvacující animací, výborným scénářem, fantastickým příběhem a hudbou jenž dávala tomuto dílu opravdu mocný nádech. Nemohu jinak než 5* na takovýto zážitek se nezapomíná.