Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jako bych je znala osobně! Všechny postavy tohoto seriálu v sobě mají něco, co je mi tak blízký, že je prostě nemůžu nemít ráda. Spoustu hlášek z tohoto seriálu jsem zařadila do svýho slovníku a běžně je používám - kdo je vymýšlí, je geniální!

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Netřeba komentovat. Kdoby ty vtipné žluté postavičky neznal? A jak je může někdo nemít rád? Podle mě určitě nejlepší seriál ze všech. Už proto, že si pořád drží svou úroveň, což je při tak vysokém počtu dílů opravdu umění. Nedokážu si představit večeřet bez Simpsonů:-)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Vynikající seriál, bohužel ke konci spíše průměrný, ale to se dalo čekat, při tolika dílech a tolika letech natáčení se musí počítat s tím, že někteří herci nezůstanou až do konce. Bez Franka a Radara už to není ono. Ale na druhou stranu hlavně ty počáteční díly mám tak ráda, že seriálu musím prominout ten konec:-)

Přátelé

Přátelé (1994)

Ani nevím, proč mám Prátele tak ráda. Je to jen další hloupá americká komedie. Přesto si je v televizi nenechávám ujít. Jako odreagování vždycky poslouží dobře. Ale kdyby tyto postavy byly skutečné, tak bych je asi nenáviděla. Obzvlášť Phoebe vážně nemusím. Ale to je asi v každém filmu i seriálu, že některé postavy máme rádi a některé ne.