Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (29)

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Trochu slabsie ako prve dva. Bohuzial. Ale stare velmi napinave a s typickou Fincherovskou pochmurnou atmosferou. 4* si ale urcite zasluzi

plakát

Štvanec IRA (2008) 

Uz davno som nepotraboval k filmu titulky. Inak velmi pekne natocene a skvelo zahrane (Sturgess), perfektne vybudovana atmosfera.

plakát

Dogville (2003) 

Nemam slov. Krasne spracovanie, vyborne zahrane. A ten koniec, TEN KONIEC. Speachless

plakát

Jeden den (2011) 

Najprv uprimne vtipne a ocarujuce, potom nekrcovite smutne. Konecne po dlhej dobe dobry romanticky film. Chemia medzi Anne a Jim-om funguje perfektne. Uz davno som nebol tak spokojny po dopozerani "Romantickej komedie".

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Neuvertielne spracovanie skvelej predlohy. Watchmen niesu obycajni superhrdinovia. Vacsina prakticky nema nadprirodzene schopnosti. Je to hrstka ludi snaziaca sa spasit skazeny svet. Od pomsty k sebaobetovniu. Watchmen pozdvihli svoj zaner niekam vyssie!

plakát

Půlnoční míle (2002) 

Uzasny, uzasny scenar, vyborne herecke vykony, skvely soundtrack a dokonala rezia. Perfektny film!

plakát

Věc (1982) 

Ako horror zaujimave, iked nie velmi strasidelne:(.. Inak efekty nanic a prisera bola komicka. 3*

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Duchovna ocista! Finale 5tej serie bolo asi najlespie co som kedy videl. Million Dollar Baby bolo oproti tomuto emocialane plytke. Prekrasny serial, jeden z najlepsich ake davaju vobec. Proste 5*****

plakát

Equilibrium (2002) 

Nikdy by som si nepomyslel ze dake scifi dokaze vo mne zanechat taketo pocity. Skvela myslienka a k tomu vynikajuce vizualne spracovanie. Naprosta krasa!