Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Hotel pro psy (2009) 

Pro propršené odpoledne? Pro rodiny s malými dětmi a mnou? Proč ne, chvílemi jsem se dost dobře bavila. A psí herci u mě vyhráli na plné čáře....

plakát

Hříšný tanec 2 (2004) 

já si prostě nemůžu pomoci. Klasický příběh zasazený do neklasického prostředí, tedy alespoň pro mě. Jeho velké mínus? Největší mínus prostě vidím v tom, že jej tvůrci vůbec pojmenovali Hříšný tanec. Ano hudba se do této doby nehodí - neboť taková Christina určo za kubánské revoluce nebyla na světě - ale co, rytmem se tam hodila. No beru v potaz, že je to vlastně filmíček pro dívky pubertálního věku, které prostě mají slaďáky rády - a já ač nejsem puberťák si prostě tyto slaďáky někdy velmi ráda skouknu. Prostě proto 4*

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Příběh jedné lásky, ale takové té něžné, křehké ale přitom vášnivé a silné. Prostě takové, na kterou se v dnešní době lehce zapomíná. Tristan je roztomilý mladík, který se rozhodne své vyvolené na důkaz lásky donést hvězdu, ale copak se stane, když hvězda spadne na zem a z ní se vyklube překrásná dívka nepokažená temnou stránkou lidských vlastností? Michelle Pfeiffer je sexy, je uhrančivá a ve své roli čarodějky prostě výborná. Třešničkou na dortu je pak jednoznačně nepřekonatelný Robert De Niro v roli drsňáka s laskavým srdcem. Pokud si přejete zhlédnout film s kvalitní dávkou romantiky, perfektními výkony herců, film, ve kterém nechybí dávka napětí okořeněné vtipnými scénami můžu vřele doporučit tento snímek - nebudete sklamáni.

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Ani jsem nevěřila, že když večer usednu k televizi budu se tak úžasně bavit, při klasické romantické komedii. Jenže ono to Gerardovi prostě sekne, o Katherine ani nemluvit a mezi nima to jistkří tak, že je mi až líto, že jsem jen pouhý divák a takové jiskření nezažívám sama. Fungovalo to na mě jako opravdu výborný lék na mizernou náladu, a že jsem ji měla sakra mizernou přistihla jsem se jak se připitoměle šklebím radostí.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tak jako spousta lidí jsem z tohoto sitcomu naprosto uchvácená. Miluju Barneyho! He IS awesome :) Stal se ze mě feťák :)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Rosamunde Pike ty bitches prostě jdou, ta vás nemůže nechat chladnou. Emoční rollercoster

plakát

Jak porodit a nezbláznit se (2012) 

Komedie která není komedií mě vždycky naštve, tohle mě ke všemu nudilo, takže hodně špatně. Což jsem zklamalá, říkala jsem si, že když je ten název tak známej, bude z toho sranda k popukání. Není :(

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Jednoznačně jeden z těch povedených animáků na které se můžu koukat často a nemlátit hlavou o stůl...........Škyťák je prostě tak kouzelný, že i kdyby bylo kdo ví co tak to kdo ví co prostě kvůli němu odpustím.

plakát

Jeden den v New Yorku (2004) 

No s holkama Olsenovýma už jsem nějaké zkušenosti měla, takže se koukat s mou neteři na jejich další dílko se mi ani nechtělo a tím více mě překvapilo, že jsem se bavila. Mělo to příběh, spád i vtip. Možná, že za pár let budeme překvapeni ještě více.

plakát

Jen přes její mrtvolu (2008) 

Pro nudné odpoledne, kdy je ještě venku zima a člověk neví do čeho by píchl a z té nudy se mu nechce ani uvažovat, jen relaxovat. Naprostý průměr, nenadchne, ale ani neuškodí.