Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Cakal som vacsiu kravinu. Vlastne ked pri tom clovek vypne mozog a zapocuva sa do Debneyho hudby nebude velmi sklamany. Najvacsia slabina tkvie v scenari ktory je, ako to uz u rodinnych filmoch poslednej doby byva zvykom, dost stupidny. Zostrihane a natocene je to vcelku solidne a zopar trapnych scen sa prezit da. Herecky je to aspon priemerne. Zial zajtra si na film s najvacsou pravdepodobnostou nespomeniem. 45% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

A ani o chlup víc. Ale ani míň. Hotel pro psy je naivní rodinný výplach, je ale natolik nadsazený a přiznaně "pohádkový", že nelze brát vážně celé zástupy nelogičností. Příběh má hlavu a patu, odsýpá a najde se zde poměrně mnoho fórků a motivů, které se vyvíjí a jsou celice dobře vypointované. Mladí herci se snaží, staří si jen suše vydělávají na nájem. Koho by ale zaímalo, že papundekl, studio a klíčování je občas znát, když celá ta rodinná pohoda skrze rozpustilé kousky pejsků a rozmanité monstr vynálezy hlavního hrdiny funguje? Neumím si představit, že by tento film, vyjma opravdu zarytých cyniků, někoho dokázal otrávit... ()

Reklama

Esmit odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za slátinu? Nesnáším filmy, kde jediný záměr je rozbrečet diváka pohledem na to, jak všichni trpí a následně vše dobře skončí. Shrnutí děje je asi následovné... Dvě děti, které nemají rodiče se snaží zachránit haldu psů bez paníčků... od začátku už víte, jak to dopadne... kýčovitý románek, nějaká hodně hloupá akce. Boooože... ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Jako pejskař nemohu jinak :-) Děj filmu není tak otřesný, jak jsem čekal. Psí herci jsou na jedničku, o těch ostatních se to už říct úplně nedá (Kudrow je tu absolutně mimo mísu). Naštěstí to zachraňuje Emma Roberts, která nepřehrává a celkem dobře na svou roli pasuje. 7/10, ale kdybych nebyl ten pejskař.... ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Pekne psy, par celkom vtipnych scen, psychohudobne duo Dillon-Kudrow. To je asi tak vsetko, co tento prvoplanovany snimok moze ponuknut. Dej je predvidatelny (zaver som odhadoval po zoznameni sa s postavami po cca 11 minutach), humor aj napriek niekolkym vydarenym scenam nevyrazny a Don Cheadle? Absolutne zbytocny. Vlastne ako cely film....aaaale hudba Johna Debneyho bola celkom obstojna. 1,5/5* ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Roli Bruce, kterou nakonec ztvárnil T. Austin, si vyzkoušelo téměř 80 chlapců. (Pethushka)
  • Během natáčení bylo použito téměř 70 psů. Mnozí z nich byli opravdu zachráněni z útulku. Několik z nich po ukončení natáčení našlo nový domov u členů filmového štábu. (Hal_Moore)
  • Keď sú Carl a Lois v hoteli a Carl nájde svoj systém, v odraze sklenených dverí si môžete všimnúť človeka zo štábu. (martin1m2)

Reklama

Reklama