Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

Sólista (2009) 

Robert Downey mě opět nezklamal, je to výborný herec, který svým postavám dodává ten pravý šmrnc. Ani námět filmu mě nezklamal, jen se nedovedu zbavit dojmu, že přes své krásné a hluboké téma se film chvílemi neuvěřitelně vleče. Každopádně za herecké výkony si určitě zaslouží nadprůměrné hodnocení.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tak jako spousta lidí jsem z tohoto sitcomu naprosto uchvácená. Miluju Barneyho! He IS awesome :) Stal se ze mě feťák :)

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Jakkoliv je to kýčovité, jakkoliv je to nelogické, jakkoliv to není kvalitní - mě to prostě bere. Nejsem puberťák a přesto je pro mě Pattinson takové to "ježiš, ten je ale zlatej", a zřejmě proto, že nejsem z oboru, Twilight mě drží a drží a držet nepřestane. S druhým dílem jsem naprosto spokojená, skoro až nadšená ale fakt je, že na polonahého Jacoba bych se tak často koukat nemusela.

plakát

Deset důvodů, proč tě nenávidím (2009) (seriál) 

Nikdy jsem neviděla horší opis než toto. Jak někdo může tak sprznit tak něco dobrého jako je film? Tfuj, jakkoli stupidní bývají teen seriály o ničem, které jsou však originál nemůžou se dostat do takového bahna kde kraluje 10 Things I Hate About You. Prostě nemůže. Jedna hvězda za....no nevím, asi za námět, kterého je mi fakt líto.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Teeeda, ač jsem tomu nechtěla věřit, tohle se opravdu dosti povedlo, jen tak dál. Miluji drby z vysoké smetánky a když je to zabaleno do takovéhoto balíčku, v centru mého oblíbeného "filmového" města s příjemnými hlavními postavami ---- nikdy to nezklame.

plakát

Daria (1997) (seriál) 

Já ji žeru :)

plakát

Loudilové (2009) 

Podle anotace bych si zřejmě řekla - panenko marjá to zas bude oplzlá úchylárna. A ještě teď mám spadlou bradu až na hrudi z toho překvapení. Vykoukla totiž na mě velmi, velmi příjemná teen pohodovka u které jsem se i pobavila i zasmála, jestli tam byly oplzlosti, tak v takové míře, že jsem je přehlédla...no jsem mile překvapená. I ústřední dvojice, kterou tvoří dva typičtí puberťáci - jenž si chcou užívat a odmítají brát zřetel na povinnosti byla sympatická. Příjemných 80% a kousek.

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

Nemám co říct....prostě skvost. Příjemně mrazivé, kvalitně zahrané a děj se opravdu luxusně splétá a proplétá až mi to hlavu motá a já nemohu odtrhnout oči....Jak je možné, že jsem se k tomu dostala až teď? Hmmmm, záhada

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

Nenadchne, neurazí....docela pobaví. Takový nemastný, neslaný, ale i nepřesolený slušný průměr.

plakát

Jménem krále (2009) 

Příjemná středověká detektivka s kvalitním hereckým obsazením. jsem velmi nemile překvapena za toto hodnocení, jelikož si myslím, že si to tohle dílo absolutně nezaslouží. Ač se - jako obvykle, nemůže filmové dílo rovnat knižní předloze, své klady jistě má. Velmi se mi líbila komornost, v níž není potřeba přehnané množství komparsu či přeplácaných kulis. Jestli zde byly nějaké chyby já je přes až hmatatelné charisma Karla Rodena neviděla. Tento film se mi velmi líbil, bavila jsem se u něj a čas mi příjemně rychle utekl. O to víc mě spíše zaráží fakt, že mě čím dál tím víc přepadá pocit, že pro zřejmě až moc děsivě velkou skupinu lidí slovo české znamená - nikdy to nemůže být dost dobré. Je to záhada a smutná.