Reklama

Reklama

Vzrušení začíná ve chvíli, kdy dobrodružství ožívá! Ben Stiller vévodí hvězdnému komediálnímu obsazení v roli Larryho Daleyho, bývalého nočního hlídače v Přírodovědném muzeu, ve kterém výstavní exponáty po setmění ožívají. Nyní však Larry se svými nočními přáteli čelí novým nebezpečím v Smithsonově institutu, kde poněkud rozmrzelý egyptský faraón odhaluje svůj ohavný plán převzít vládu nad muzeem… a pak i nad celým světem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (495)

zipper111 

všechny recenze uživatele

Jednička byla tak na 3,5*. Dvojka na 2,5*. A není to ani tak v výkony herců, které se mi docela i líbili, ale hlavně naprostou stupidností scénáře, nedomyšleností spousty "zápletek" (například hrozící smrt pidikovboje Jada, v jedničce byl Teddy rozpůlenej ale byl nakonec stejně v cajku, ve dvojce se už může plastikovej týpek udusit?) no a pár dalších, nebudu spoilerovat. A co mě teda extra nakrklo, byly ty extra divný hovadský anděličci s patkama,to mě donutilo srazit na dvě hvezdičky, ale co to zvedlo byl konec... Samozřejmě opět ten "americkej happy end ala co by jsme vysvětlovali obrovská ztráty v muzeu číslo dvě, když muzeum číslo jedna je jak má bejt" nemyslím,myslím konečnou znělku od Coldplay...drobnost, ale potěšila.... ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad s dějovou záplekou, akčněji pojaté a velice dobře paroduje některé filmy. Např. 300: Bitva u Thermopyl. Další plus za Vadera, bylo to milé překvapení. Nicméně autoři se pak jakoby rozjedou a do filmu naplácají tolik nelogických věcí, asi doufají že divák si toho nevšimne když bude unášen akční jízdou. Jednička byla propracovaná, vše do sebe zapadalo, ale tady ne...jasně vidíme že je muzeum plné kamer a hlídačů, nicméně když se to večer rozjede, ani jeden z nočních hlídačů se neobjeví. Divné že? Když letadlo proletí obrovským proskleným oknem je divné že se nerozezní alarm, v takovéhle době je všechno pod poplašňákem a divím se že by se nezpustil když se v muzeu děje takovíhle brajgl. Není vám divné že v prvním díle Stillera zaučovali do poviností hlídačě (dát dinosaurovi kost atd) aby byl v muzeu pořádek a oživlé figuríny nedělali bordel a on si pak odejde a na noc je tam kdo? Přeci než odešel si musel za sebe zaškolit náhradu, ale o jeho náhradníkovi tam není ani slovo, dokonce to ani nevypadá že by se jeho náhradník snažil něco dělat se stěhováním a bez nočního hlídače by to muzeum dlouho nevydrželo. Dále je tady otázka jak celé oživování funguje, pokdu ožijí i obrazy a prapodívné sochy, neměla by ožít i samotná Stillerova baterka :)? ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Pohodová blbina na jedno, pokud možno domácí použití, z níž je patrné následující - scénář při natáčení zjevně neexistoval, Levy je pořád stejný fušer, Stiller vydělává na další Tropickou bouři, Amy Adams je v roli další pipinky k sežrání a z řetězu utrženému Silvestrimu naštěstí nikdo neřekl, že skládá hudbu k rodinnému filmu o tom, jak se digitální příšerky nahánějí v muzeu. I za to body k dobru. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Zklamání... Nic mimořádného jsem od dvojky neočekával, ani se čekat nedalo, takže mě to ani moc nepřekvapilo, ale i tak jsem čekal, že to bude podobné jak jednička, že to bude navazovat v tom humoru, který mě u jedničky moc bavil a působil na mě příjemně, ale tohle pro mě byl absolutně zbytečný díl a ten humor byl pro mě nudný.. Jak se tam začali přít faraon a "jeho ochranka" proti Lerrymu a zbytku, tak mi to přišlo spíš jako parodie, takže celkově spíš zklamání... 50% ()

Ferry 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem sice neviděl, ale ani jsem ji vidět nemusel. Stiller má sice grimasy a umí se tvářit jako debil, to ale tenhle film nezachrání. Pro děti určitě pěkná podívaná, vizuálně je to taky moc pěkně propracované, ale vesměs už jsem od poloviny čekal až bude konec, co víc, před koncem jsem viděl asi nejvíc klišé z celého filmu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (20)

  • Amy Adams (Amelia Earhart) nesnášela upnuté kalhoty, které na sobě musela při natáčení mít, protože zvýrazňovaly její pozadí. (LittleMonste)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 150 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama