Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Arrow

Arrow (2012)

Seriál mě sice už od začátku zaujal, ale že se z toho postupně vyvine taková řežba, že když v každém díle ukážou byť jen 5 minut z ostrova tak se budu klepat nadržeností jak malý Jarda zkoumající zákoutí svého těla jsem rozhodně nečekal. Prvních pár dílů se Arrow tvářil jako průměrný superhrdinný akčňák plný klišé, který nám toho moc nenabídne , ale čím víc se příběh ostrova a Olivera Queena poodhaluje, tím víc seriál žeru a žasnu nad promyšleností příběhu. Naprostá pecka a Mannu Bennet, pro mě nezapomenutelný Crixus je tady konečně ve svojí další zběsilé roli prostě geniální.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

1.série: 90%: Skvělý pillot a epický rozjezd seriálu. Všechno to jen trochu pohnojil poslední díl, který byl zkrátka zvláštní ze všech úhlů pohledu. 2. série: 60%: Místy přejebáno emočními scénami a zdlouhavými dialogy absolutně o hovně, přechod k Ordinaci v růžové zahradě u seriálu tohoto typu těžko tolerovat. Nebýt Shana a jeho nádherné proměny v psycho kripla sledoval bych díl po pětiminutových intervalech z důvodu potřeby jít se zblít z toho emočního průjmu všech postav, především Lori, jenž ve mě vyvolávala v každém záběru tendence projebnout monitor čímkoliv po ruce. 3.série: 95%: První polovina zatím to nejlepší, co seriál nabídnul, doufám že druhá nic nezkazí, geniální postava guvernéra, který víc než důstojně nahradil mého bývalého již zesnulého zástupce psycho postav, bez kterých mě prostě seriály nebaví. Někdo napětí vyvolávat musí.

Dexter

Dexter (2006)

1. série: 95%: Seriál mě naprosto dostal, skvělý start a představení hlavního hrdiny, shlédnuto za dva dny 2. série: 100%: Druhá série absolutně vrcholila, stíhání Dextera mě moc bavilo a napnutý jak kšandy jsem byl téměř nonstop. 3.série: 60%: Dobrá sračka. Série totálně o ničem s otravným a pro pěst zrozeným Miguelem Pradou. Chybí pořádný záporák, měl jsem co dělat dokoukat a pokračovat v seriálu, ještě že jsem tak ale učinil jelikož... 4. série: 95%: Výborná série, která mě nádherně osvěžila po katastrofální třetí. Bezpochyby to táhnul geniální nejlepší záporák ze seriálu Trinity. Navíc nejlepší finále ze všech sérií po kterém jsem čuměl s otevřenou pusou do zdi hodinu po skončení. 5. série: 75%: Poměrně fajn psychouš Jordan Jase, avšak veliké vřídky a touhy o prokopnutí lebky ve mě vzbuzovala histerická a nechutná kravka Lumen. Příšerná postava. Fuj. 6. Série: 80%: Mysteriózní nádech slušel a velmi zajímavý Travis především díky jeho chorobě, jejíž odhalení mě dost překvapilo a potěšilo. Navíc dost fajn finále. 7.Série: 100%: Absolutní pecka. Vyšetřování Dextera se vrací a to se mi moc moc líbilo. Vývoj vztahu Debry a Dextera perfektně vrcholí. Nová Dexterova kost je velice sexy a i když je to svině a zasloužila by si vykrášlit několika ranami do jejího krásného ksichtíčku stejně jako Lumen v pětce, ovšem tady velice pomáhal fakt, že to nebylo oslizlé monstrum, ale převelice kundózní prdelka na kterou se moc pěkně dívalo, takže i jí beru jako plus a oživení série. Menší návrat seržanta Doakse, kterého jsem miloval díky přinášení napětí v prvních dvou sériích byl třešinkou na výborném dortu. Finále nemělo chybu a na osmičku jsem nadržen jak malý Jarda.