Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (102)

plakát

Andaluský pes (1929) 

Je to zvláštní ukázka lidského podvědomí. V rychlosti se osvobodíte od všech pravidel, přesností a najednou nic nedává smysl. A lidem se nelíbí, když neví a nechápou, co vidí... Proto je to unikátní, obdivuhodné a byl účel, abych to absolutně nechápala, ale vyvedl se na jedničku. :)

plakát

Běžící muž (1987) 

No, řekněme, že je to příliš ne moc povedeně natočený film podle skvělé knihy Stephena Kinga. Asi tak.

plakát

Bigfoot (1987) (TV film) 

Já nevím... Ale třebaže je to rok 1987.. ten kostým by prostě nemusel být tak strašně moc nápadný... Nelíbilo se mi to. Jedna hvězdička za odvahu tohle režírovat.

plakát

Billy Elliot (2000) 

Ještě teď o tom nemůžu mluvit...

plakát

Blanche - královna zbojníků (2002) odpad!

Ze začátku si říkám, co je to za hnusný horor... A vyklube se z toho takováhle ptákovina, která by nezaujala ani toho největšího pitomce pod Sluncem... Pardon, ale tohle stojí opravdu za nic, a odpad je pro to ještě vysoké hodnocení... :)

plakát

Breakout (2007) 

Ta muzika, ten tanec... Jo, love.

plakát

Byl jednou jeden král... (1954) 

Na tohle prostě nedám dopustit... Pan Werich je tak úžasná osobnost a nepřekonatelný herec, že tuhle pohádku jsem zbožňovala už od doby, co jsem jí spatřila poprvé... Trvá to, trvá, videokazeta s pohádkou si moc neodpočine :))

plakát

Caligula (1979) 

Ach bože, kdybych jen věděla, do čeho jdu, byla bych opravdu opatrnější ve výběru... Chtěla jsem vědět více o Caligulovi, mám to mít. Nelíbilo se mi to, ale takhle to asi mělo být.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Jako zázrakem se mi to líbilo... Bylo to možná po denním vyčerpání... Působilo to na mě takovým oddechovým dojmem, je to příjemný sitcom, asi se nebude líbit každému, já ovšem hodnotím za čtyři hvězdičky :)