Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (6)

Bez kalhot

Bez kalhot (2012)

Viděla jsem film v předpremiéře a předčilo to mé očekávání! Film dělaný pro ženský, kde se to hemží polonahými muži, tancem a v kinosále se ozývá achání pokaždé, když se na scéně objeví (ať už oblečený či svlečený) Channing Tatum. Každý z hlavních představitelů má něco do sebe, příběh je taky zajímavý (ikdyž po tolika filmech o mladých klucích, už by se dalo říct, že tak nějak odhadnutelný), stále ten film dokáže zabavit na celých 110 minut. Kdybych mohla, dám mu hvězdiček mnohem více jak pět. Hudba super, taneční kreace luxusní...Co dodat ... :) Utřít sliny a nenechat si "zkazit chuť" při pohledu na pupkáče v ulicích.

Mamma Mia!

Mamma Mia! (2008)

Jednoduchý příběh filmu je kompenzován velkými osobnostmi hereckého nebe. Ačkoliv se jedná o film, kde se objevuje pouze pár postav, divák si toho jen stěží stačí díky rychlému spádu událostí povšimnout. Film se mi líbil hlavně proto, že se lišil od filmů, které doposud přišly do kin. Někomu se může zdát, že je to jen obyčejná komedie, ale je to spíše muzikálová romantická podívaná.

Avengers

Avengers (2012)

Marvel a jeho hrdinové - co film, to nádhera a mít je všechny pohromadě v jednom snímku? SUPER! Hudba super, dialogy ještě luxusnější, spousta vtipných momentů a i když některé byly předvídatelné, i tak jsem z nich byla nadšena. Každý fanoušek nějakého hrdiny si při tomto filmu přijde na své. Já osobně jsem byla nadšena Iron Manem, jeho egoistickým vystupováním, jeho hlášky a gagy jsou k nezaplacení. Když se konečně celý tým sehraje, je to radost pohledět, ale občasné hašteření z počátku filmu alespoň částečně nutí diváka pochybovat nad tím, zda se to Avengers všechno povede nebo ne. A náznak druhého dílu? Ano prosím! Jen ať je tu!

Angelika, markýza andělů

Angelika, markýza andělů (1964)

Strhující příběh mladé ženy, která nenechá jediné srdce chladné. Film se neokouká, příběh se neomrzí a člověk se k tomu vždy rád vrátí. Proč? Protože je tu vidět ta krásná a čistá láska, kterou jen tak něco nezlomí. Útěk z reality to krásné Francie. Angelika je jedním z nejlepších romantických historických filmů, které kdy kdo natočil. Ani pět hvězdiček mi nestačí, abych to ohodnotila tak, jak si to dle mého názoru zaslouží. Angelika a Joffrey - nejčistější a nejupřímnější láska na plátně.

Ovládací panel
8 bodů