Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

Campbell 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelně naivní film s neuvěřitelným množstvím klišé. Příběh o hajzlíkovy kterej udělá průser a dostane trest ale ten trest se vyplatí a ukáže co v něm je. Proboha kdo ten scénář psal? I když film není vyloženě špatný, tak víc jak 3* si nezaslouží už jen kvůli tomu klišé. Jediný co je na filmu zajímavé je kamera, ano čekali jste že řeknu tanec, ale bohužel ten mě vůbec neuchvátil. Přišel mi takovej obyčejnej. Samozřejmě jsem nečekal nějaký extra taneční kreace, ale i tak mi to přišlo poměrně slabé. Dávám 3* ale slabší film sám o sobě za moc nestojí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Najlepšia z trojice Step Up... Neviem prečo ale tanečné filmy sú skvelé na pohľad, vždy pri nich strácam pojem o čase a taktiež tomu bolo aj pri Step up..................... Soundtrack Aaron Zigman: 1. 'Bout It - Yung Joc/3LW ,2. Get Up - Ciara/Chamillionaire ,3. (When You Gonna) Give It Up To Me - Sean Paul/Keyshia Cole ,4. Show Me The Money - Petey Pablo ,5. 80's Joint - Kelis ,6. Step Up - Samantha Jade ,7. Say Goodbye - Chris Brown ,8. Dear Life - Anthony Hamilton ,9. For the Love - Drew Sidora/Mario ,10. Ain't Cha - Clipse/Re-Up Gang/Roscoe P. Goldchain ,11. I'mma Shine - YoungBloodZ ,12. Feelin' Myself - Dolla ,13. 'Til the Dawn - Drew Sidora ,14. Lovely - Deep Side ,15. U Must Be - Gina Rene ,16. Made - Jamie Scott , ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v hodně tance a muziky a veřil v málo Channing Tatuma, dostal jsem Tatuma jak nasráno a tanec s muzikou se konaly ve výrazně úsporným režimu. Jako rozumím tomu, že tohle je spíš pro ženský a Tatum je z jejich pohled asi dobrej na pohled, ale jeho herecký talent je na úrovni mojí činky, to je za trest ho sledovat hrát. Jinak příběh stokrát ohranej, ale s tím jsem do toho šel, takže to by nevadilo, to výše zmíněný už ano. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Šikovne spravený film, kopírujúci pravidlá žánru a príjemne spájajúci klasiku a moderný tanec. Sem tam vyskočí menej uveriteľná snaha o drámu, ale finále má dostatočne zimomrivkkvý potenciál, aby milovníkov tanečných filmov nadchlo... Ak sa vám páčil TANEC S VÁŠŇOU (nemíliť s biednym Vášnivým tancom), odporúčam... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď napísať, že aspoň kvôli choreografii sa film oplatí vidieť je trošku blbosť, keď podobné choreografie, tance je teraz možné vidieť v každom druhom videoklipe, tanečnej súťaži. No je to spojené aspoň, aj keď už so skoro vyschnutou kvapkou ľudského príbehu, sympatickými hercami a chytľavými nielen tanečnými, ale aj hudobnými rytmami. Alebo inak povedané stopercentné klišé zabalené do príťažlivého obalu. 60%. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama