Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (478)

plakát

Podle pravidel (2015) 

Hygienikovo přirovnání k hořké čokoládě je docela trefné. Taky mám raději mléčnou. Těžko můžu filmu něco vytknout. Jen se obávám, že pár dní po skončení festivalu se mi úplně vytratí z hlavy. Průměrná záležitost.

plakát

Toni Erdmann (2016) 

S narozeninovým brunchem, uspořádaným v rámci tmelení pracovního kolektivu, ke mně přišla jedna z nejlepších filmových scén za poslední dobu. Nahá znouzectnost :-)

plakát

Lucie: Příběh jedný kapely (2016) 

Dokument nabídl pár úsměvných scén, záběry z koncertů, rozhovory se členy kapely...Člověk si nostalgicky zavzpomínal na raná devadesátá léta a to je tak asi vše. K podobnému naladění možná stačilo pustit si pár klipů kapely na youtube.

plakát

Homeless (2015) 

Deprese. Naděje. Deprese. A při odchodu z kina pocity zpráskaného psa.

plakát

Hřiště (2015) 

Hvězda navíc za pozitivní vyznění filmu. Po včerejší festivalové depresivní smršti ruský snímek zapůsobil na mou duši jako balzám...#zlinfest

plakát

741 690 + 1 Jágr (2015) (TV film) 

Tradičně precizně odvedená práce hokejového komentátora Roberta Záruby a jeho kolegů. A kdyby místo brambor letos na MS v Praze a Ostravě cinkl nějaký ten kov, možná by zážitek z dokumentu byl ještě intenzivnější...

plakát

Nenasytná Tiffany (2015) 

Takový malý poklad současné české filmové produkce.

plakát

Marseille (2004) 

Hromádka dílků puzzle. Hodně složitá k poskládání.

plakát

Co děláme pro lásku (2013) 

Vztahy mezi jednotlivými postavami byly hodně překombinované. Ze snímku sršela snaha zaujmout. Tak moc, až to bylo otravné.

plakát

Lhář (1981) 

Vidět mladého Akiho Kaurismäkiho na filmovém plátně v roli flákačského spisovatele Villeho Alfy = zážitek k nezaplacení.