Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument o diváckém rekordu MS v ledním hokeji v Praze a Ostravě a loučení Jaromíra Jágra. (Česká televize)

Recenze (20)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Nejslabší dokument k Mistrovství světa v hokeji ze všech, které jsem viděl (a troufám si napsat, že jsem viděl všechny, včetně těch starých z 80. let). Tohle se Bobíkovi nepovedlo a dokud si bude Bobík myslet, že má patent na hokejový rozum, lepší už to asi nebude. Už by ho měl vyšoupnout Dusík, který hokeji rozumí a není to egomaniak jako Bobík. Asi první nepodařený film o MS v hokeji a kdo by si chtěl filmem doplnit informace o MS, které neviděl, moc se toho nedozví. A to je špatně, Bobíku. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Když se tak zpětně a s odstupem času prostřednictvím tohoto dokumentu ohlížím za MS 2015, musím říct, že naši nehráli tak tragicky, jak jsem to možná tehdy vnímal. Co však zůstává pravdou, je přínos Jaromíra Jágra i v jeho pokročilém věku. Tolik krásných gólových přihrávek, z nichž skutečně padly branky, tolik úspěšných střel, které prošly za záda brankářů jiných mužstev či tolik skvělých akcí, jimž chybělo jen málo ke gólové radosti. Klobouk dolů před největším hráčem historie českého hokeje. ()

Reklama

betyn 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem mnohem víc, když obsah je sám o sobě dokonalý. Nestačí mi, že jsem si připomněl pocity gólové radosti, frustrace nebo vzteku. Chtěl jsem nějakou přidanou hodnotu a té je zde bohužel strašně málo. Většinou pouze v podobě slov Jaromíra Jágra, který ne vždy mluví zajímavě. To, že přechod na větší kluziště je pro zámořské hráče problém, slýcháme od našich reprezentantů každý rok. Nicméně ať Jarda říká cokoli, musíte sedět na prdeli a poslouchat. A na to se tady sází. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takhle se u nás dělají sportovní dokumenty, ne jak trapná FIFA či UEFA svoje dokumentíky. Je to svižné, s původním komentářem, nabité emocemi. Sice dokument zachycuje pouze cestu českého národního týmu na MS 2015 v Praze a pak až finále mezi Ruskem a Kanadou, ale pro českého fanouška hokeje přináší milé vzpomínání. A Jarda si určitě na závěr kariéry v národním týmu taky nějakou tu hezkou vzpomínku zaslouží. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Konečně zase dobře (vzhledem k některým starším dokumentům o MS) zpracované sestřihy zápasů - žádné pouhé zpomalovačky ale situace plynule zobrazeny, tak jak to člověk viděl live v televizi. Samozřejmě s nezbytným komentářem Roberta Záruby. Tento způsob sestřihů velmi oceňuji. Škoda přeškoda, na tomto MS jsme si zasloužili medaili. Bohužel v bojích o medaile nám jaksi zvlhl střelecký prach. Zůstává zde pachuť z (zřejmě nesprávně) neuznané kontaktní branky v semifinále s Kanadou. Kdo ví, jak by to nakonec dopadlo, mohlo být ještě drama. Na toto MS budu mít vždy hezké vzpomínky i díky osobně navštívenému čtvrtfinále ČR - Finsko v O2 aréně, kde byla neskutečná atmosféra. Jsem rád, že mi to tento dokument připomněl, včetně dalších utkání. A pokud se postaví slibovaná nová aréna i v Brně pro 12 000 diváků, tak nemám strach o to, že tento divácký rekord v počtu zmiňovaných 741 690, naše země ještě v budoucnu navýší. A třeba u toho bude i Jarda Jágr! :-D Zatím stále válí za Kladno, i když mu již, v době, kdy píšu tyto řádky, táhne na padesát! ()

Zajímavosti (6)

  • Jaromír Jágr původně chtěl skončit s reprezentační kariérou na Mistrovství světa v Minsku (2014). Nakonec ho přemluvil jeho kamarád a bývalý spoluhráč Martin Ručinský, a také jeho otec , aby se svoji reprezentační kariérou rozloučil na MS 2015 v Praze/Ostravě. Pro Jaromíra Jágra to bylo poslední Mistrovství světa, kde ukončil svoji reprezentační kariéru. (Marpe)
  • V oblecích Boba a Bobka byly kanadští artisté. (Duoscop)

Reklama

Reklama