Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 1
USA / Nový Zéland / Kanada, 2017, 136 min

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (1 093)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Galaktická jízda number 2 pokračuje a znovu ve velké parádě. Už první scéna tančícího Groota nemá chybu. Ono celkově tahle postava je kouzelná a vtipná. I další postavy jsou fantastické, plno hlášek a momentů, kterých se v jiných filmech jen tak nedočkáme. Trošku jiní hrdinové nám ukazují skvělou jízdu plnou akce, efektů a skvělé zábavy. Kam se hrabe Thor, Spiderman a jiní, kteří nabízejí jen a jen stejný zážitek. Do plného počtu chybí jen málo, ale přesto spokojenost obrovská. 8/10 = 87% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Skvělý - nápady, sranda, pěkný star-trekácký masky, nějaký nádherný vizuály, cit pro retro pocty a písničky, castingový radosti. Když digi film, tak takový. Neříkám, že to v druhé půlce nekolísá, ale takhle vypadá komiksová týmovka, která nepočítá s tím, že jsou její diváci totální nenáročný hlupové (jako ta hlavní marvelácká...). A jde od srdce. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo: Nespoutané příšery v MCU verzi. Komorní, přesto přeplácané. Akce hezká, ale bez špetky napětí. Uřvaným humorem pro mimina místy fajn (Drax) , místy k nevydržení (Rocket). Po kupě to horko težko drží jen kopírování postupů z komiksu a paradoxně i přepálená rodinná linie, která umí zahrát na srdíčko, ale člověk už jen čeká na cameo od Diesela. Vlastně další důkaz, že příliš tvůrčí svobody spíš škodí. Příště prosím zase utáhnout obojek. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jsou to šoky když zjistíte, že je papá Buch a vy takový jako nepodařenější Jéžyšeg, co? Tím si však nenechte pojebat den, vždy za vámi stojí ti praví přátelé, retardovaný mastodont, prepubescentní křoví, fotosyntetizující frnda a neurotický bobrovlkomýval, či co to je za směsku... prostě, tenkrát byl v lese hodně vostrej grupáč, gumídčí hopsinky, šmoulí lektvary, babčin chaloupkový perník, no jak se tak příká u nás, bezskrupulózních, i víl prcal fenku. Fakt docela zábavný filmík s, jak někdo již zmínil, vynikajícími úvodními titulky. I ten zbytek potěší. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Dvojka Strážců Galaxie se kupodivu nesnaží být rozmáchlejší, akčnější a zábavnější než jednička. James Gunn se raději pustil do menšího příběhu, který má pořádně ždímat emoce (a galaxie se v něm zachraňuje jen tak mimochodem), což asi kdekomu nebude po chuti. Strážci tentokrát necestují vesmírem a nepotkávají jednu děsivou hrozbu za druhou. Místo toho přešlapují na místě doslova i metaforicky a snaží se probít skrz dávné křivdy, urovnat rodinné vztahy a vůbec pochopit, kdo vlastně jsou a co by se sebou měli dělat. Za povrchními akčními orgiemi holt musíte vyrazit jinam - tady jsou veškeré digiřežby spíš na okrasu. A musím říct, že mi to zase tolik nevadilo, protože Gunn osobní linky ždíme na maximum a dělá tak z dvojky Strážců další dojemnou trefu. (8/10) ()

Galerie (181)

Zajímavosti (87)

  • Poznávacia značka Egovho (Kurt Russell) vozidla Ford Mustang Cobra je taká istá, akú mal režisér filmu James Gunn na svojom prvom aute na vysokej škole. (belinko)
  • Elizabeth Debicki (Ayesha) bola obsadená do filmu aj vďaka svojej výške (1,91 m). Jej kostým však obsahoval ešte topánky s opätkami, takže jej konečná výška sa zastavila na 2,01 m. (belinko)

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama