Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (6 968)

plakát

Odznak Vysočina - Divoženka (2024) (epizoda) 

První díl třetí série jakoby pokračoval v tom předchozí beze změny - midsommerovské pomalé tempo, pohoda, krimi tak nějak průměrný level tohoto tv žánru, fajn obsazení a trocha edukačního okénka na zpracování dřeva.

plakát

Krvavý Johann (2023) 

Český horor, který se nebere moc vážně, koneckonců moc jiného mu nezbývá, protože za tak málo peněz, slabém scénáři a feelingu amatérského filmu by cokoliv jinéhého vypadalo víc než trapně. Můžu ocenit odvahu tvůrců jít do tohoto nečeského žánru a dal bych i víc hvězd, ale nedám za tu reklamu na pražský bordel.

plakát

Vedlejší produkt (2024) (seriál) 

Bebjak je záruka, že každá kriminálka  bude mít solidní level technické kvality a hereckých výkonů, ale přesto tahle minisérie nijak zvlášť nevybočuje z průměru, kvalitního průměru. První díl moc nechytne, třetí dosahuje maxima, ústřední duo Maštalír Hofmann funguje dobře, námět zajímavý, ale i tak si na to za dva měsíce nevzpomenu.

plakát

Stíny v mlze - Samá voda (2024) (epizoda) 

Nechci být hnidopich, ale když tu máte v prvním dvojdíle případu prvoligového minutu herce, který točí hlavní role tak kdo se ukáže jako vrah v dalším díle?

plakát

Láska přes okno 3: Z očí do očí (2024) 

Třetí díl týhle španělský trefně označený jako young adult erotické romance- telenovela je lepší než druhý film, ale na originální nápad prvního to nemá. Je to průhledný, předvídatelný, ale prostě v rámci telenovelového žánru se na to dá nenáročně koukat.

plakát

65 (2023) 

Inspirace filmy Jurský park, Planeta opic nebo Pasažéři je očividná, akorát tady to komorní provedení ve dvou lidech přistátých na "cizí" planetě se scénářem jednoduchého béčka z toho nedělá nějak velkou podívanou. Překvapivá účast prvoligového Adama Drivera je asi to jediný plus, jinak všechno ostatní tady už bylo v lepším balení.