Reklama

Reklama

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Tak nám oficiálně dorazilo HBO Max a ve výběru byl hned tento filmek. Jedná se o docela zajímavý snímek, ale má to asi jednu velkou nevýhodu. I když má film 89 minut, přijde to někdy jako věčnost, 2/3 filmu bylo jen o sezení u počítače a prostě to bylo takové nezáživné. Ke konci se ale konečně začalo něco dít a došlo na docela slušnou řežbu. Dávám 60%. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Na zadek jsem z Kimi nespadl, ale zároveň jsem se nijak nenudil. Kombinace různých klišé a známých postupů, Oknem do dvora počínaje a Zvětšeninou konče, naroubovaná na současnost, byla překvapivě svěží, stejně jako modrovlasá mařka s agorafobií za krkem. Zpětně je to celé hodně jednoduché, až primitivní s trochu uchvátaným koncem, ale na druhou stranu 89 minut je v dnešní přepálené době opravdu příjemná stopáž. A Zoë Kravizt velké překvapení ... ()

Reklama

Strandmon 

všechny recenze uživatele

První hodinovka Kimi je prostě nuda. Zoë stále jen na něco čeká a vy čekáte s ní. Když se konečně rozhodne překonat svůj strach a vyrazit z domu, tak se to trochu rozjede, ale rozhodně nečekejte nějakou napínavou naháněčku. Herci jsou taky zvláštní a ani Zoë rozhodně nepodává svůj nejlepší výkon. Aspoň, že velmi slušná závěrečná sekvence film odtrhla od totálního propadáku, každopádně bez pořádného spádu nebo nějaké lepší, hutnější atmosféry to nesahá ani na průměr. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Takový život agorafobika, si svoji zajímavostí na dlouhou dobu vystačí. Věčné pohledy z oken, "rozhovory" se sousedy, nebo velmi svá návštěva zubaře. To je potom až škoda, že se Angele nakonec povedlo opustit byt a tím i jeho správně tísnivou atmosféru. Ne že by to venku bylo až tak jiné, nakonec sledovat Angelu mezi lidmi má také své, jenom to chtělo lehce zapracovat na těch kolem ní, protože takhle to celé trochu sklouzává do komedie. Což naštěstí "vysvětlí" pojetí finále, v němž je čas zavzpomínat na tátu a udělat řádnou Sabotage. Bytová část je rozhodně silnější, venkovní je více nadsazená, obzvlášť právě závěr k němuž i díky tomu sedne fajn scéna u dveří. Obě potom pojí výborná kamera a hudba Cliffa Martineze. 75% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Soderbergh pokračuje v točení si filmů pro radost a Kimi je jeho nejjednodušší a nejpřístupnější film za poslední dobu.Mínusem je nicméně to,že Kimi je víceméně kopírkou Coppollova Rozhovoru (jen s moderními technologiemi) a díky tomu nemá čím překvapit.Jako jednohubka je poslední Soderbergh ok,ale v rámci je filmografie se budu vracet k jiným kouskům...60% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v amerických městech Seattle a Los Angeles. (BMW12)

Související novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (více)

Reklama

Reklama