Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bublina bude okázalou vzpomínkou na doby covidové a v roce 2021 bychom za tento film možná i byli více rádi, protože se odkládalo co jen šlo..o rok později už to tak horké nebylo a já film s klidem vynechal. A to proto, že to dle ohlasů má být totální hovadila beze smyslu, což se do jisté míry potvrdilo. Vlastně nebýt plejády zajímavých herců, tak jsem se na to nepodíval dodnes, a to tu mají někteří z nich vyloženě hrůzné role. Jediné co tedy vlastně chválím je hodně povedené CGI prehistorických potvor, to vypadalo ve 4k vážně parádně. Ale jinak průměrný zmar a smrákání nad kariérou Judda Apatowa. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte ľahkú zábavu v týchto ťažkých časoch, ste na správnom mieste. Toto je hlúpa, no veselá komédia odohrávajúca sa počas Covidu o filmovej produkcii. Nebudem klamať, film je trochu nesúrodý. Tempo je buď veľmi rýchle, alebo super pomalé. Film, ktorý natáčajú, je smiešny a predpokladám, že by ste ho mohli nazvať podfukom priemyslu a Hollywoodu. Napriek tomu je to dobrá zábava. 6/10 ()

Reklama

Sepp598 

všechny recenze uživatele

Ne že by to bylo nudný, ty dvě hodiny celkem utekly, ale je to nezajímavý. Nápad to však byl dobrý. U těch vtipných scén jsem se sice dost bavil (dohromady tak 5-6), ale zbytek jsem jen kroutil hlavou. Záleží na vás jestli vám to stojí za to a nenechte se zmást tím, že tam hraje Karen a Pedro. Jo a ty dvě camea Johna a Daisy taky dost pobavily. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, kde si Apatow dělá srandu z natáčení filmu a bere vážně hrozbu covidu. Párkrát jsem se zasmál, ale bohužel to zas tak zajímavý nebylo a příběhově až moc na hraně. Překvapilo mě, kolik známých herců se zde objevilo, což bylo velké plus za mě, ale zase až moc dlouhá stopáž u takovéhoto typu filmu (zde by bohatě stačilo 90 min). Za týden si už nejspíš nebudu ani moc pamatovat o čem film byl. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix se snaží svézt na vlně popularity jejich povedené satiry Don't Look Up, a proto servíruje další pokus o satiru/parodii na nedávné dění, tentokrát z pohledu herců, resp. filmového průmyslu. Zajímalo by mě, kde asi udělali soudruzi z NDR chybu, že z toho nakonec vyšla taková trapná a nezábavná nuda. Ačkoliv se herci snažili a občas se pár vtipů povedlo, to množství vaty a hluchých míst tyto snahy dokonale zabilo. Nejlíp na tom byl asi začátek, zbytek je těžce o ničem. 2/10. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)
  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama