Reklama

Reklama

Po devatenácti letech vytrvalostního závodění stojí Michael (Mark Wahlberg) naposled na startovní čáře. Během následujících 10 dnů se na mistrovství světa Adventure Racing v Dominikánské republice ještě jednou pokusí dovést svůj tým vítězně do cíle. V náročném terénu napříč latinskoamerickou džunglí ho ale kromě překážek čeká i jedno překvapivé setkání. V divočině totiž narazí na opuštěného psa, který se k němu přidá a stane se součástí týmu. Na 700kilometrové trati pak mezi ním a toulavým psem Arthurem vznikne silné pouto. Věrnost, oddanost a statečnost zatoulaného psa ho doslova ohromí. Všichni si sáhnou daleko za hranice svých sil a závod jim začnou komplikovat zranění. Brzy se ukáže, že společně je nic nezlomí. A že přátelství je možná víc než vítězství. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

bratr.Milan

bratr.Milan (hodnocení, recenze)

Mukade

Myslel jsem samozřejmě herce jménem Ukai, který hrál hlavní roli krále Artuše. Film se přece jmenuje „Arthur the King“, nejmenuje se „Swedish racer Mikael“! Mimochodem, nechápu české překlady filmových názvů. Wahlberg je nějaký ochotnický herec, kterého vybrali podle vizáže, aby vedle Ukai vypadal dobře. Už z traileru je vidět, že Ukai je jeden z velkých začínajících filmových talentů. Rozhodně budu sledovat jeho kariéru a další filmy s ním. Ostuda je ovšem také, že Ukai nemá ještě na ČSFD profil, když ho zde může mít kdejaká guma, proč ho nemá tak vynikající herec jako je Ukai. Zde se můžeš podívat rozhovor s ním.

bratr.Milan

bratr.Milan (hodnocení, recenze)

Na to, že nemám filmy tohoto typu rád, tak Král Artuš podle traileru vypadá velmi lákavě a to především zásluhou hlavního herce. Myslím samozřejmě toho pejska!

na příspěvěk reagoval Mukade

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama