Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] PROBUZENÍ vypadá zpočátku jako takové postapo, které mám rád. Ale opravdu to vypadá nadějně jen v úvodu. Takže když už mám ve zvyku pojmout filmy na určité úseky, tak 1/3 byla ještě ucházející, ta druhá už byla strašně natahovaná divná a ve finále už to bylo takové moc hlučné, zbytečně emocionálně přehnané, ukřičené, ubrečené, tak, že jsem chvílemi sledoval dění na svém telefonu. Posledních pár minut filmu bylo úplně divné a pitomé. Herecké výkony a jejich postavy – též pěkně odfláklé. Stále se tam tedy něco dělo, snaha zde byla i přes malý rozpočet, ale to také není vše. Takže výrazný podprůměr a za mě zbytečná záležitost. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Tohle má tak parádní nápad, ale všechno ostatní je až děsivě špatné! Od příšerného castingu ošklivých a strašně hrajících žen (nejvíc ta hlavní), až po zprasený scénář, kdy nikdo nic nebuduje, neřeší, nevysvětluje, ale rovnou se dáme na cestu a sérii nelogických činů a rozhodnutí. Samotný závěr je taky dost na facku... Pánbíčkářské fanatiky, bych možná zkousnul, kdyby nebyli od prvních minut tak extrémní. Jednoduše je to brutálně zlikvidovaný slibný nápad! 23% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mám pocit, že Netflix se etabloval k pozici přímého konkurenta americké televizní stanice Sci-FI (dnes už Syfy). Bez nějakých emocí si v klidu točí různé sci-fi záležitosti. Někdy dobré, někdy hrozné. Někdy s dobrými herci, někdy s nounejmery. Tento je hrozný a s nounejmery. Takže ta horší varianta sci-fi z Netflixu. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele

„Když něco tvrdí dost lidí, je z toho fakt, který se zapíše do knih a z knihy se stane fakt.“ Téma se mi hodně zamlouvalo. Jenže je to opět Netflix, tak jsem se toho dost obávala… Klady: Bohužel nakonec jediné, co se mi opravdu líbilo z celého filmu byl ten nápad. Trochu to rozvést, dát tomu něco málo logiky a vysvětlení a šlo by to. Zápory: Totálně mi drásalo nervy veškeré magoření a naprosto debilní chování všech postav. Herecky velmi slabé. Vlastně celý film má na každém rohu obří trhliny. To hlavní, co mi v celém filmu chybělo bylo prostě PROČ? Proč se to stalo alespoň nějaký náznak nebo logické vysvětlení. Všechno působilo neskutečně odflákle, lacině a nedomyšleně. Shrnuto, podtrženo kromě nápadu je to bohužel kravina s naprosto nudným a nezáživným dějem ze kterého si pamatuji sotva třetinu. A "finále"? Škoda mluvit.  Hodnocení: 25 % / 2 z 10 – Tento film bych raději nikomu nedoporučovala. Mě nevyjímaje. (23.) ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Takové nachos s příchutí Tichého místa; navíc okořeněné o zajímavý nápad - jak by asi vypadal svět, kdyby "něco" ve vteřině vypnulo veškerou elektroniku světa a navíc by všichni lidé ztratili možnost spát? Zní to dost šíleně. Začátek mě moc nebavil a bylo tam dost klišé, ale někdy po 20 minutách - po odstranění té docela sympatické kopie Petera Bishopa - jsem si uvědomil, že ten film docela i pracuje s napětím. Netrvalo dlouho a zvládl mě přesvědčit i o tom, že některý scény má fakt nápaditý. Kreativní tempo po půlce začne lehce zpomalovat, ale i tak těch 96 minut uteče jako prd a následný konec je pouhopouhá formalita, protože vy víte, že tohle nemůže skončit jinak. Jo a jak jsem se bál, tak ten naprosto dementní trailer, kde se ve 2 minutách ukáže asi tak 85% celého příběhu, mi ve finále ten zážitek kupodivu ani moc nezkazil. Dal bych 3, ale těch 50% mi zase připadá dost málo, tak trochu zvednu průměr. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Při odčerpávání paliva z traktoru by se jednalo o růžovou (zemědělskou) naftu, která by vyřadila z provozu auto, které řídili. (Johnny.ARN)
  • Ve scéně v knihovně lze spatřit knihy s červenou nálepkou javorového listu, které značí kanadského autora. (Untentrauer)
  • Když Jill (Gina Rodriguez) vyjde z jezera a uvidí Matildu (Ariana Greenblatt) ve společnosti dvou policistů, dcera se posadí a vykašle vodu. Jeden z policistů říká, že Matilda „byla asi minutu mimo“, ale ani jeden z nich neprovádí resuscitaci, ani Matildu neotáčí na bok, aby jí pomohl vypudit spolykanou vodu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama