Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Taková netflixácká klasika, která svou celkovou výpravou působí spíše jako standalone epizoda z nějakého seriálu, než jako celovečerní film. Postavy mě bavily a kromě ústřední latino rodinky se tam mihlo i pár poměrně známých herců v menších rolích (Finn Jones překvapil hned 2x). Docela jsem vypozoroval snahu o filmařské vychytávky dříve použité v Cuarónově Children of Men, resp. mluvím o one-shot scénách a především o té v jedoucím autě, kde se kamera ladně a nepřerušovaně točí uvnitř vozidla. Intenzivní moment, žel stejně jako zbytek filmu (včetně scénáře, jehož pointa leckoho napadne hned v zárodku a jen čeká, kdy to konečně docvakne i postavám) je to jen levnější a méně povedená variace na známou scénu a techniku. Ale musím říct, že minimálně ta atmosféra postupného úpadku do spánkové deprivace na mě fakt zapůsobila a to dost skličujícím dojmem. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] PROBUZENÍ vypadá zpočátku jako takové postapo, které mám rád. Ale opravdu to vypadá nadějně jen v úvodu. Takže když už mám ve zvyku pojmout filmy na určité úseky, tak 1/3 byla ještě ucházející, ta druhá už byla strašně natahovaná divná a ve finále už to bylo takové moc hlučné, zbytečně emocionálně přehnané, ukřičené, ubrečené, tak, že jsem chvílemi sledoval dění na svém telefonu. Posledních pár minut filmu bylo úplně divné a pitomé. Herecké výkony a jejich postavy – též pěkně odfláklé. Stále se tam tedy něco dělo, snaha zde byla i přes malý rozpočet, ale to také není vše. Takže výrazný podprůměr a za mě zbytečná záležitost. ()

Reklama

WathanajX 

všechny recenze uživatele

„Když něco tvrdí dost lidí, je z toho fakt, který se zapíše do knih a z knihy se stane fakt.“ Téma se mi hodně zamlouvalo. Jenže je to opět Netflix, tak jsem se toho dost obávala… Klady: Bohužel nakonec jediné, co se mi opravdu líbilo z celého filmu byl ten nápad. Trochu to rozvést, dát tomu něco málo logiky a vysvětlení a šlo by to. Zápory: Totálně mi drásalo nervy veškeré magoření a naprosto debilní chování všech postav. Herecky velmi slabé. Vlastně celý film má na každém rohu obří trhliny. To hlavní, co mi v celém filmu chybělo bylo prostě PROČ? Proč se to stalo alespoň nějaký náznak nebo logické vysvětlení. Všechno působilo neskutečně odflákle, lacině a nedomyšleně. Shrnuto, podtrženo kromě nápadu je to bohužel kravina s naprosto nudným a nezáživným dějem ze kterého si pamatuji sotva třetinu. A "finále"? Škoda mluvit.  Hodnocení: 25 % / 2 z 10 – Tento film bych raději nikomu nedoporučovala. Mě nevyjímaje. (23.) ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem od Netflixu za poslední dobu 3 scífka (IO, Půlnoční nebe a tohle) a všechny spojuje pár věcí. Je to hodně moc narychlo upečená buchta, která sice nakynula, ale nemá absolutně žádnou chuť. Všechny děje spojuje, že je někdo celý vymyslel na hajzlu během toho, než se vysral a ani jednomu bych nedal hodnocení víc než 2.0...prosím Netflix, aby už se na točení Sci-fi rychlokvašek vysral... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri, či silnejšie dve? Dávam silnejšie dve, lebo natočené to bolo za pár centov, obsadené podobne, bolo to kratučké a vysvetlení sme sa moc nedozvedeli. Mihli sa náznaky šialenstva, náboženskej fanatiky, military atď. atď. ale nič sme nedostali v lepšej podobe. Bezkrvný snímok, ktorý upadne do zabudnutia rýchlosťou blesku, stačí aby sa človek PREBUDIL deň po jeho zhliadnutí. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Při odčerpávání paliva z traktoru by se jednalo o růžovou (zemědělskou) naftu, která by vyřadila z provozu auto, které řídili. (Johnny.ARN)
  • Incident způsobí četné nehody a prudký nárůst hospitalizací, ale mladé dívce trvá, než pochopí, že „lékem“ je velmi krátkodobá srdeční zástava a resuscitace. V nemocnicích nebo domovech pro seniory by to nezůstalo bez povšimnutí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama