Reklama

Reklama

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kevin Smith .. Napodruhé už pod křídly velké produkční společnosti, v barvě a ve všech směrech ve větším. Ty tam je příjemná minimalistická atmosféra Clerks. Malý krámek u sídliště v New Yersey vyměnil Smith za velké obchodní centrum a zasadil do něj příběh dvou pomyslných krys společnosti. Opět se vše odehraje v rozmezí jednoho dne a opět je to velmi nabitý den. I přes drobnější kostrbatost první třetiny, kde je divák bez vysvětlování vržen do děje a fakt, že mi nějaký čas trvalo, než jsem se plně naladil na Smithovskou vlnu, jsem si film užil. Zejména díky druhé polovině, která má neuvěřitelný spád, kadence gagů je smrtící a popkulturní narážky do comicsových témat a hrdinů neberou konce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kolikrát v životě člověk vidí, jak medvídek šoustá banditu?" Na maškarní nechodím, takže třeba já jsem to patrně ještě neviděl. Jenže Brodie to viděl, přestože se jinak spíše upíná na pohlavní orgány superhrdinů. Ale o to tu nejde, protože Brodieho opustila Rene a to bylo zlé. Ani peklo totiž nezná tolik nenávisti, jako žena opovrhující Segou. A tak se Brodie vyrazil flákat s kamarádem T. S. Tedy, že bych se u toho smíchy potrhal, tak k tomu nedošlo, ale kluci mě bavili, holky se mi líbily, Jay s Bobem to rozjeli a mě nejvíce potěšila přítomnost zuřivého bezfantazijního Willama, protože už nejsem jediný na světě, kdo na obraze nikdy neuvidí zašifrovanou plachetnici. ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Geniální dílo, kterému nic nechybí ! Perfektní dialogy, super hlášky, vtipné scénky ! Jeden z mých nejoblíbenějších Smithových filmů ! Ben Affleck mě překvapil - tady byl super ! A taky asi nejlepší film s Brendou ,-)) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Brenda Wolšová, Jay a mlčenlivej Bob, maník, co kouká na 3D obrázek s plachetnicí (mimochodem na tom obrázku jsou ve skutečnosti nějaký kolečka a kosočtverce), soulož s Brendou Wolšovou ve výtahu, seřezání velikonočního králíka a nakonec úplně brutální televizní soutěž a to všechno během jednoho dne strávenýho v nějakym obchoďáku. No zejtra asi celej den budu zevlovat v OC Chodov :-) Prostě super film pro magory jako jsem já. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh začíná rozchodem, ale to není důvod zoufat. Má to své výhody. CITÁT - Miluju ranní vůni konzumu......... Jay a Silent Bob opět v akci. Jsou to borci. CITÁT - Zničte to tu !!........ DIALOG : BRODIE (Jason Lee) - To není možný, Lois by nemohla mít dítě se Supermanem. Myslíš, že její děloha je tak silná ? T. S. (Jeremy London) - Jasně, proč ne. BRODIE - Ne. Například děloha Wonder Woman by jeho dítě unesla. T. S. - Jak jsme u jídla dospěli od sexu s Brandy na Floridě k pohlavnímu životu Supermana ? BRODIE - Sušenky nejsou jídlo........ Film je opět o vztazích, tak jak to u těchto příběhů vždycky je. Tentokrát je to trošinku nechutné. Scéna z rukou v zadku okolo 46 až 49 minuty je na zvracení. CITÁT - Je to trošku rozteklé......... Ve filmu si zahraje i Stan Lee, tvůrce mnoha komiksových postav. Nakonec to dostane ty správné obrysy a každý co si zaslouží. Povedený dialog, dobrá hudba, zvláštní, ale lidský příběh a pěkně se to sledovalo. Spokojená je i Susanne. Nevíte, kdo to je ? To je kámoška Jaye a Boba, ale to je už jiný příběh. Ve filmu mimo jiné zazní song "Susanne" od Weezer nebo "Smoke Two Joint" od Sublime. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Motiv na Brodieho tričku vznikl spojením tváří tří herců, kteří se o roli Brodieho také ucházeli. (hot_spot)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama