Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dosti bída. Začátek v letadle a padajícím domě ještě dává jakous takous naději, jenže pak se přesuneme do léčebny a do Springwoodu "za dvacet let", vidíme jednu nesympatickou postavu vedle druhé a nevěřícně zíráme na "děj", který jako by přišel z nějaké špatné parodie. Odbyté finále tomu všemu nasazuje bídnou korunu, tohle si Freddy (který ovšem i tak dokáže být super, například když se groteskně krade za neslyšící obětí) rozhodně nezasloužil. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Pro mě třetí nejoblíbenější díl této série, a to hned po jedničce a trojce. Možná je to tím, že jsem si tento film pouštěl po nějaké době od ostatních, tudíž se nemohlo stát, že budu znechuceně zavírat oči nebo zívat jako u pátého dílu, který jsem si pustil hned po čtyřce a naštvalo mě, že je to furt dokola a dokola. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Totální sračka a zdaleka nejhorší Noční můra. Zatímco i ty slabší díly série měly aspoň slušnou atmosféru a nápady, tady je všechno špatně. Neschopná režisérka se snaží dát filmu odlišný vzhled, ale funguje to jen v samotném úvodu v letadle. Atmosféra nulová, mizerní herci, trapný scénář, béčková režie - vrcholem všeho špatného je závěr natočený "revoluční" technologií 3D. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Dobrá akce přišla až po půl hodině sledování. V tomto díle si Freddy se svými obětmi hrál a byl opravdu vtipný, za což získává film plus. Osoby žijící ve Springwoodu se chovaly velmi divně a moc nechápu proč. No a reakce některých herců na dění kolem sebe mě přišlo občas dost směšné. To bylo zase velké mínus. Nejhorší herecký výkon byl v podání Lisa Zane. S jejími výkony šla atmosféra filmu taky dost dolu. Způsob jak Freddyho zabít, se tady opakoval z jednoho minulého dílu. V mnoha scénách nebyl děj dotažený a kamera nebyla taky nic moc. Jeden z nejhorších dílů z celé série. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný 6. díl kruegerovské série je druhý nejhorší po příšerné dvojce. Pár originalit se zde přece jen najde, především hulič trávy pohlcený televizním Freddym nebo Freddy-videohra. Je toho však žalostně málo oproti vynikajícím předchozím filmům, film není vůbec děsivý a pokus Rachel Talalay vyznívá spíš trapně. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • Závěrečné titulky obsahují sestřih nejlepších scén z celé série Noční můry v Elm Street. (StevenW.)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 18. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. září 1991 v Německu. (Varan)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama