Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

OxyContin je na trhu, ale čelí potenciální hrozbě. (Disney+)

Recenze (4)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na nic si to nehraje, nic to uměle nenatahuje a hned to šlape od úplného začátku, aby nám stihlo celou tu kontroverzní aféru odvyprávět z pohledu všech zainteresovaných. Tvůrci vám to ke všemu dávkují tak, abyste chápali všechny strany barikády. Lstivé výrobce, nemilosrdné federály i zoufalé oběti. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Chcete, ako farmaceuticky firma, aby vas liek ziskal jedinecnost a odlisil sa od konkurencie? Vymyslite mu sami chorobu alebo zdravotny stav, ktory ma liecit. STONKS. Priamociara a dost ubijajuca cast. Obcas vsak nudna., kedze viete predikciu a sledujete takmer dokument. ()

Reklama

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky těm letopočtům působí vše neuceleně a já se ani nesnažím orientovat, ve kterém jsme zrovna roce. Jsem přesvědčená, že to šlo natočit lépe a divácky přitažlivěji. Všichni zde namrskali vysoké hodnocení, protože se jedná o žhavé téma farmaceutických firem a jejich zlodějny na úkor zdraví lidí, ale seriál fakt filmařsky tak dokonalý není. Nenechte se zmást. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Naše práce je prodat!“ A ve videu hovoří lidé, co sdělují všechno, jenom aby neřekli název OxyContin. Lék je na trhu pouhé tři roky, ovšem už došlo k nárůstu předávkování a kriminality hned v několika oblastech, kde byl jako první uvedený do distribuce. Holt lékař jenom zdvojnásoboval dávku. A takový maloměstský lékař Samuel Finnix (Michael Keaton), který „zázrak“ předepsal po zranění zad Kaitlyn Dever, se ani nenadál a už je součástí mašinérie, kdy mu na konferenci posluchači hlasitě aplaudují. A zástupci rodinné farmaceutické společnosti si i přes mnohé překážky mnou ruce. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama