Reklama

Reklama

Still Standing

(seriál)
USA, (2002–2006), 30 h 48 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Mark Addy, Jami Gertz, Jennifer Irwin, Taylor Ball, Renee Olstead, Soleil Borda, Sally Struthers, David Koechner, Shawn Pyfrom, Masi Oka, Suzanne Whang (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(88)

Obsahy(1)

Seznamte se s Billem (Mark Addy) a Judy (Jami Gertz) Millerovými, dvěma bývalými středoškolskými milenci, kdy on je prodavačem toalet a ona zubní asistentkou, kteří se před lety rozhodli skončit divoký životní styl a vzali se. Nyní, když se plíží do středního věku, se musí potýkat s více „každodenními“ věcmi, jako jsou například jejich tři děti. (sator)

(více)

Recenze (2)

sator

všechny recenze uživatele

Seznamte se s Billem (Mark Addy) a Judy (Jami Gertz) Millerovými, on je prodavačem toalet a ona zubní asistentkou, dvěma bývalými středoškolskými milenci, kteří se před lety rozhodli skončit divoký životní styl, a vzali se. Nyní, když se plíží do středního věku, musí se potýkat s více „každodenními“ věcmi, jako jsou například jejich tři děti. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha amerických sitcomů, nemálo připomínající MARRIED WITH CHILDREN nebo ROSEANNE. Obézní manžel, drobná manželka - kdysi typické, s trávou a kdoví čím experimentující děti květin, dnes rodiče, vší silou se snažící odhodit svá tří jablka daleko od stromu. K tomu nějací ti sousedé, co občas zamíchají dějem - v tomto případě například párek lesbiček. Měl jsem možnost shlédnout asi polovinu sezóny a byl jsem překvapen, jaké originální situace a svěží humor se dají z tak ohraného základu vykřesat. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama