foto

Jerry Lambert

  • nar. 8.8.1957 (59 let)
    Shelton, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 ImagiGARY
Truth Be Told (TV seriál)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Šéfové na zabití 2
2013 Brooklyn Nine-Nine (TV seriál)
Gabriels, The (TV film)
Maron (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
Up All Night (TV seriál)
Velká vánoční jízda
Zkažená úča
2010 Neighbors from Hell (TV seriál)
2009 Station, The (TV film)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Why Am I Doing This?
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Život je stres
2007 Cavemen (TV seriál)
Family of the Year (TV seriál)
Greek (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Campus Ladies (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 I'm Not Gay
Life on a Stick (TV seriál)
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Dear Doughboy (TV film)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Angel (TV seriál)
Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Ladies Man (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Kmotříček
Maggie (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Toonsylvania (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Bartender
Jenny (TV seriál)
Lost on Earth (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Not Necessarily the Election (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vetřelci - Teroristé

TV pořady

2003 Scare Tactics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace