Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Možný konec světa začíná, když do arizonské pouště dopadne obří meteorit. Harry Block, geolog zaměstnaný na nedaleké univerzitě, se vydá na místo dopadu. Doprovází ho kamarád a kolega Ira Kane, zneuznaný vědec, který kdysi pracoval pro armádu. V jeskyni najdou meteorit, z nějž vytéká podivná tekutina. Jsou překvapeni, že stačilo pár hodin, aby se na jeho povrchu objevil mech. Ve vzorcích objeví jednobuněčné organismy, které mají mnohem rozmanitější DNA, než je pozemská. Ira věří, že je to příležitost rehabilitovat se, jenže vzápětí je jeskyně uzavřena armádou. I přesto se Irovi a Harrymu tam podaří dostat. Jeskyně je plná zvláštních tvorů, kteří se vzájemně požírají. Další dny se v městečku začínají objevovat další divné bytosti, které vzápětí hynou, protože se udusí pozemskou atmosférou. Podle Iry je ovšem jen otázkou času, kdy se mimozemský život přizpůsobí pozemské atmosféře. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Terva 

všechny recenze uživatele

Již od začátku má snímek humorný náboj a ten zůstane skoro po celou dobu. CITÁT - Přežije to ?.............. Řadím tento snímek mezi své velmi oblíbené a vždy jednou za rok - dva si jej pouštím. CITÁT - To je veterán Buick Riviera 1973.......... DVOJ DIALOG ( Mezi dialogy je časová mezera ) HARRY BLACK pardon BLOCK ( Orlando Jones ) - Nejsem biolog, ale kolik buněk má jednobuněčný organizmus ? IRA ( David Duchovny ) - Jest - li chceš být vědecká kapacita, musíš se tak začít chovat. HARRY - Tak se podívej sám. ..........IRA - Dělí se. HARRY - Oni to nedělají sexem ? IRA - Nemají čas. NADINE ( Katharine Towne ) - Chudáčci. CITÁT - Nech toho nebo budeš mít co dělat s flustrovaným tancmistrem............ Plno pěkných dialogů, zábavné situace, humor a dobrodružství, to mě na snímku baví, že se člověk prostě baví. CITÁT - Jsem frigidní treska bezešpetky humoru, co potřebuje dobrýho jezdce.......... A základní citát tohoto příběhu zní : Myslíte si, že na nás útočí vetřelci ?........... Scéna v obchodním domě je nádherná, dojemná a lehce strašidelná. CITÁT - To je drak !!!!!........ Scéna je podkreslena chaosem, řevem a nádhernou hudbou, ke konci i zpěvem. DIALOG - IRA : Ustup trochu, budu střílet. BLOCK : Ne, nech ho, zabiju ho sám............ Povedené je i zakončení této scény. CITÁT - Co si dáte ? Křidýlko nebo stehýnko ?........ Já za to nemohu, ale ten film je prostě sranda a zatím se mi neomrzel. CITÁT - Jak to víte ? Nikdy nic nevíte !.......... Jen se nebojte, vložte dvd do přehravače, vemte si dalekohled, šálek kakaa a umejte vetřelcům hlavy. CITÁT - Budu řídit......... Trikově povedené, dobrý herci, pěkná hudba....pohodička. Co chcete víc ? Ve filmu mimo jiné zazní Buckcherry se songem "Borderline" nebo Self se songem "Out With a Bang". Také musím připomenout smajlíka "Evolutions" se třema očima. CITÁT - Vrať mi kamaráda, svěrači svraštělá!!!!!...... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Reitmanov návrat vo veľkom štýle. Silný soundtrack, množstvo humoru, gagov, hlášiek, skvelí herci ... tak ako tomu bolo mnoho rokov dozadu, za vrcholnej Reitmanovej formy. Triu Scott-Jones-Duchovny to ide skutočne skvele a výborne im sekunduje aj božský Dan Aykroyd s pár nezabudnuteľnými hláškami ("Táto stolička je tu pre mňa?"). Zaručená zábava. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je tam jasný nápad priviesť do nového tisícročia ďalšiu rôznorodú skupinku, ktorá sa popasuje z nadprirodzenými javmi v štýle KROTITEĽOV DUCHOV. A to nielen v podobe režiséra. Síce KROTITELIA to niesu, ale nemusíte mať obavy z toho, že by ste sa náhodou nudili, alebo žeby boli herci nesympatický. Ku tomu profesionálna technická stránka veci a máme tu svižný oddychový film. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nejlepší reklama na Head and Shoulders vůbec. Záměrná brakovost součástí jako milý bonus. Tým retardů zachraňující svět proti super se vyvíjejícím emzákům pomocí šamponu povinností. Já mám Evoluci prostě strašně rád, protože je vidět, že se při natáčení tvůrci královsky bavili a spoustu té pozitivní energie předali i divákům. 95% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

už jen kvůli té zrychlené evoluci. na to muselo padnout nápadů, že je průměrný tvůrce hollywoodských bijáků ani nestihl zahlídnout. není to sice kdovíco, ale už jen ta evoluce je nádhera. a kde jinde by šampon proti lupům zachránil svět? a i když Julianne Moore vůbec nikde nemusím, lépe řečeno je mi tou roztomile myší tvářičkou absolutně protivná, tak tady jí to celkem jde. duchovny je dobrej jako vždycky, vojáci jsou klišovití jako všude. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy se guvernér a generál domlouvají na likvidací organismů, se v záběrech na guvernéra objevují velké digitální hodiny, na kterých se náhle mění čas o desítky minut. (DivX)

Reklama

Reklama