Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Tannek je prvním členem farmářské rodiny, který se dostal na vysokou, a dokonce získal stipendium na škole, kterou si vybral. Přesto přijíždí do New Yorku s obavami, zda jako vesničan mezi ostatní zapadne. Záhy se ukáže, že jeho obavy nebyly bezdůvodné. Většina studentů, kteří pohlížejí na vyučování jako na nepříjemné zlo, které je zdržuje od mejdanů, ho v lepším případě ignoruje. V horším mu dávají pohrdání velmi jasně najevo. Patří k nim i jeho tři spolubydlící Chris, Adam a Noah. Začnou tím, že se rozhodnou vyštvat ho z pokoje. Když se jim to podaří, najde si Paul bydlení na veterinární klinice, sousedící se školou. A navíc se zamiluje do spolužačky Dory Diamondové, chytré, pohledné dívky, v níž objeví spřízněnou duši. Potíž je, že Dora chce být pouze kamarádkou, protože má milostný poměr s arogantním a sobeckým profesorem Alcottem. Sblíží se s Paulem, až když se ocitne téměř na dně. Nabídne jí, že u něj může bydlet, dokud si nenajde práci, a ona mu na oplátku pomáhá lépe zapadnout. Jenže stačí to, aby kvůli němu opustila Alcotta? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +Mena Suvari -nic moc herci a postavy, slabý příběh/// V jistých situacích které prožíval hlavní hrdina jsem se docela viděl. Někdy jsem jednal stejně jako on, někdy jinak. Poteší, že i přesto, že vše vypadá hodně nahnutě, vše nakonec k dobrému se obrátí (v životě se to tak často nevidí). Ale to je taky skoro všechno co film nabídne. Zábané to moc není a v konečném důsledku se jedná o průměrný film. A přestože bych v některých momentech hodnotil výše, tak nemohu, z filmu jsem si nic neodnesl./// Celkem 52%/// ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Môj obľúbenec Jason Biggs ktorý sa skvelo blysol v Amerických koláčikoch tu predvádza opäť fantastický herecký výkon a konečne poriadne zažiarila aj Mena Suvari, ktorá je tu veľmi pekná (rozhodne viac ako v American Pie). Príjemná záležitosť so skvelou ústrednou pesničkou Teenage Dirtbag od už bohužiaľ zabudnutých Wheatus. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Bohužel nic moc, i když Amy Heckerling režírovala i mojí oblíbenou Noc v Roxbury, tak tento projekt se jí nevyvedl. Jediné, co tu hodně vyčnívá je vynikající hudba, jeden hit devadesátek za druhým, ale to nedokáže zachránit zbytek, který byl na jedno brdo. Příběh na jedno shlédnutí dobré, ale že bych se na to chtěl někdy podívat znova, to nejspíš ne. Lepší dvě. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrná teenagerská komedie, která nečekaně zcela vypustila různé fekálie a proudy spermat a zaměřila se více na sociální otázku. To jak se jí povedlo tohle téma zpracovat je věc, kterou nechám na názoru každého diváka. Každopádně pokud vám nevadí oddychové a naivní komedie, a rozhodně vám vadí "fekální humor" známý třeba z "Prciček" tak tohle můžu i doporučit. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšou vecou na tejto teen komédii je to, že neobsahuje asi žiadne fekálne nechutnosti. Nesnaží sa "zabávať" takýmito primitívnosťami, ako to robí väčšina t(een)vorcov. Herci sú fajn - Jason Biggs má určite komediálny talent a je len na ňom, aké filmy si bude vyberať. Mena Suvari je sakramentsky sexy, Greg Kinnear je hajzel, ako sa patrí a Dan Aykroyd - nechápem, prečo berie také role, nie je ani v jednej dobrej scéne. Film je miestami naozaj vtipný, čomu dopomáha aj celkom dobré obsadenie a charaktery. Avšak môj dôvod pozerania tohoto filmu bol iný a to kapela Wheatus. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama