Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (970)

plakát

Kozoroh 1 (1977) 

Velmi nadčasové téma, samotné zpracování mohlo být lepší

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

Dobré to je, ať nikdo netvrdí, že to čekal citelně lepší  Chápu, že kdo není pamětník, toho to moc neosloví

plakát

Tři dny Kondora (1975) 

(Ne)Překvapivě inteligentní nadčasový špionážní techothriller, který divákovi neservíruje vše na stříbrném podnosu. Akorát tam nejsou satelity, moderní počítače a GPS lokátory, ale analogové telefoní ústředny. Je to prostě staré, ale zestárnulo to tím nejlepším možným způsobem.

plakát

Thor (2011) 

No je to blbost jako vrata. Viděl jsem to teď poprvé. Ony některé Márvelovky mají ten problém, že hrozně blbě zestárnou. Až ta Márvel mánie definitivně pomine (myslím že už se vlastně stalo, ale není proces na jeden víkend), bude to za pár let na lidi působit jako dnes Flash Gordon nebo Conan

plakát

Zelenáč (2018) (seriál) 

Fajn oddychovka s policejního “pochůzkářského” prostředí, dle mého názoru i obstojně realisticky zpracovaná.Nejedná se tedy o akčnák nebo detektivku, ale spíše to popisuje každodenní život policejních nováčků.70%

plakát

Greyhound (2020) 

Na "televizní film" velice našlápnuté. Příznivci "ponorkových" a vůbec válečných filmů zklamaní nebudou. A podezřelá stopáž by klidně mohla být o 10minut natáhnutá, nicméně vše podstatné se do filmu dostalo a nedělají se tam zbytečné půlhodinové caviky před tím, než začne to podstatné.

plakát

Mr. & Mrs. Smith - Rozchod (2024) (epizoda) 

Ačkoli většina diváků během předchozích dílů nedostala co čekala. Tady jim to tvůrci vynahradili. Otazkou je, kolik diváků došlo až tady :)

plakát

Stvořitel (2023) 

Nevím úplně co s tím filmem mají někteří za problém, já dost mix AI, BladeRunnera, Já Robot s inspirací Vetřelců a Avatara.. Celé to velmi slušně odsýpalo. Tenhle typ "Cameronovské" sci-fi akce mi prostě sedí. Jasně patetický závěr by mohl být malinko vymakanější - a méně patetický, ale jinak ok :)  70%. PS: famózní vizuál a mix zvuku.