Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sklamanie. Nelogickosti a amaterizmus z toho srsal este viac ako v prvej serii. Konci to rovnako neuspokojivo a tym dava jasny indikator, ze sa bude jednat o dalsi z tuctovych sci-fi-ciek s x-seriami, ktore nemaju prepracovany scenar a ani dialogy. Dopozeral som len s rychloposuvom, dufajuc v prekvapujucejsi a uzavretejsi pribeh. Detska linia a i ta s "povstalcami" boli mimoriadne naivne. Hoci chapem, ze po revival 80tok v Stranger things sa to snazi zopakovat kazdy druhy tvorca....tu to urcite nefunguje. Neodporucam, skoda casu. Slabulinke dvojhviezdie. 35% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mě bavila první řada tím jak na vše šla oklikou a nepoužívala ty nejzákladnější sci-fi klišé, dvojka se jim naopak nevyhýbá a díky tomu tak funguje podstatně hůř. Opět tu máme hned několik linií, které se různě prolínají a je tu snaha a rozšíření invazní mytologie, ale prakticky nic z toho nemá čím překvapit a chvílemi to byla i docela nuda. Cliffhanger na konci slibuje další pokračování, tak jsem celkem zvědav jestli ho Apple posvětí a nebo tu budeme mít další neuzavřený seriál…60% ()

Reklama

ainadalkaz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keby z odvysielaných 20 epizód urobili 6-dielnu sériu, dej by nebol ukrátený ani o jednu zápletku a stále by sa našlo miesto na filler. Prvú sériu (aspoň teda pokým to úplne neskomolili s tými deckami) som opisoval známym prevažne superlatívami, no pri druhej s tým budem mať problém... a to začala naozaj sľubne. Atmosféra prvej sezóny sa kompletne pominula a ostávaju len nesympatické postavy, ktoré celý čas chodia v kruhoch. Aj najväčšiemu hlupákovi by asi došlo, že mimozemšťania budu prepojení s mothership (ktorá sa mimochodom objavila už na konci prvej série a vôbec sa neskrývala), no našim "hrdinom" to trvalo rekordných 10 častí. Minutáž sa síce nejako vyplniť musí, ale toto leňochodie tempo scenáristov seriálu len ubližuje, pretože potenciálu tam je až-až. Pevne verím, že vyhrážka tvorcov na ďalšie dve série bol len vtip. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

První série byla taková nemastná neslaná, postavy často hleděly do blba, málo se mluvilo, z mimozemské invaze jsme nic neviděli a jen jsme o ní slyšeli na pozadí scén z televize či rádia. Celkově to působilo, jako že budget kromě pěkného vizuálu nestačil ještě na dobré efekty. Do druhé řady jsem se tak pouštěl s obavami. A asi i proto jsem byl tak mile překvapen, moje očekávání byla velmi nízká. Jenže ouha, tvůrci napravili takřka vše, co šlo. Přibylo emzáků, vesmírných lodí, akce, dialogů, ubylo dlouhých pohledů a všechno šlape jako na drátkách. Za mě velmi milé překvapení a třetí řadu si rozhodně nenechám ujít. Jen tak dál! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria je trochu iná, než tá prvá, pričom ťažko hodnotiť, či lepšia alebo horšia, pôjde o subjektívny názor. Nadpriemerné epizódy striedali tie priemerné. Pribudlo viac akcie, trikov a (možno neplánovaných) referencií na slávne predobrazy. Bohužiaľ väčšia rozšafnosť ukázala limity rozpočtu a niektoré scény sú trikovo horšie zvládnuté ako napríklad prvá séria The Expanse. Tá mala ale hutnejší dej a i keď sa v Invázii stále niečo deje, väčšia sústredenosť na to podstatné by tempu a rytmu prospela. 70% ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama