Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavé odhalení tajemství dámských kabelek. Stejně zajímavý pohled na to, jak se točilo před lety, ta lehkost a jednoduchost, kdy šlo o příběh, postavy a herce a ne kulervoucí střih, lokace a digitální triky. Neméně zajímavý pohled na tehdy mladičké herce (Alyson Hannigan - kdo by to byl řekl, že si tam tahle roztomilá holčička jednou bude vrážet flétnu?, Seth Green - ten mě docela rozsekal). Aykroyd je dost zvláštní neherec, Kim jedna z mála blondýn, které můžu (a to ještě hlavně ve starším provedení) a Jon Lovitz je prostě miláček. Filmy samotný je jen tak tak pohromadě držícím slepencem vaty, dobrých scén (kabelka, Celestin nástup na oslavu) a pokažených scén (líbací scéna je přestřelená až za hranice výdrže a dobrého vkusu). Já se ale do osmdesátek vracím vždycky rád, takže nakonec to je pohodová podívaná. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"The Monchine Forty says marriage is this: he goes off to fight the Turks, and you put on a lock... Oh, yes, yes. Wrong century. Eh... marriage is this: you cook and clean and bring him martinies... Wrong again? Ridiculous... Yes. Wrong decade. Too old-fashioned. Ah, here we are, yes. The modren marriage: there are no rules or responsibilities, but if he does something wrong, you can set him on fire while he sleeps and go on a talk show, where everyone will forgive you and love you. There is only one drawback: you will have to have more sex." ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vy věříte na život mimo naši planetu? Já osobně nevěřím ani na život v této místnosti........... Tento film jsem nikdy dříve neviděl a teď vidím důvod proč. Upřímně, je to blbost. Jeden z nejtrapnějším příběhů o mimozemské inteligenci, což je vlastně asi lež, protože Krásná mimozemšťanka tý inteligence moc nemá, respektive je pitomá. Ani jako komedie to u mě nefunguje, je to spíš trapná rádoboparodie. Z mých oblíbených herců dělaj kašpary, tak že nefunguje ani toto spojení. Pár dobrých kamerových záběrů a někdy povedený hudební doprovod. CITÁT - Co je to SEX??!!........ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ta stopáž je dost přepísknutá a celé to dost kazí, protože by to jinak byla příjemná komedie. U nejedné scény jsem se kupodivu dobře bavil tak jako tak, ale je tu taky spousta míst, které jsou buď nevtipné nebo trapné nebo jenom nudné nebo prostě nijaké. Plus to přehrávání skoro všech mi tu místy taky lezlo na nervy - ačkoli Kim Basinger je celkem fajn. I tak to ale je příjemná komediální jednohubka, určitě jsem to rád viděl, ale žádné výraznější dojmy to ve mě nezanechalo a znova to vidět taky nemusím. Slabé 3* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelá Kim Basingerová sa síce v 80. rokoch 20. storočia preslávila, avšak predovšetkým svojou fyzickou krásou, za čo v nasledujúcich rokoch platila vysokú daň a až v zrelom veku divákom ukázala, že na to má i ako dramatická herečka (L.A. - UTAJENÉ SKUTOČNOSTI, DVERE V PODLAHE). Romantická sci-fi komédia KRÁSNA MIMOZEMŠŤANKA rozhodne už z názvu nepatrí k filmom, ktorými by sa Basingerová (resp. hocikto) chválila. Je to nudne bizarná záležitosť s Danom Aykroydom a vesmírnym radcom, ukrytým v dámskej kabelke. No neviem... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)
  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama