Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Úplně ulítlá a úchylná komedie o masových vrazích... Ale i přes svůj námět je celkové vyznění, dá se říci, romantické a komedie je vcelku vkusná. Je to postmoderní filmový tvar poskytující docela velkou míru filmové zábavy... (oproti upoceným béčkovým americkým hororům neměli tvůrci onu nutkavou potřebu ukázat divákovi každý sebemenší detail věcí, o kterých se v Krvavé romanci naštěstí spíše jen hovoří a naznačuje se...) ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nudná ujetina, kterou Vás provede nádherná Angela Jones a pohledný Willian Baldwin, kteří se pro mě bohužel setkají až v závěru.. Ten se ale rázem stane hřebem večera a jediným důvodem, proč film není zapomenutelný.. Škoda, že režisér nedokázal tak skělou myšlenku více prodat a skvělý konec to už bohužel nezachrání... ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Curdled je film přesně pro mě. Lehce morbidní, krvavě úklidový a Angela Jones je natolik odzbrojující (i Řezník při jejím vášnivém tanci s nožem, na chvíli zapomněl za jakým účelem tam vlastně je :) a sympatická bytůstka, že ji prostě musíte milovat. A navíc mě k mnohému inspirovala.. dračice divoká. :-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Produkce : Quentin Tarantino. Film začíná v Kolumbii v létě roku 1997. CITÁT - Čtyřnásobný vrah říká, že to přehnal......... Úklid míst po krvavých vraždách je zajímavé zaměstnání pro ženu. Síla. CITÁT - Blíží se sezóna, potřebuju uklízečky....... Gabriela (Angela Jones) si nejen vystřihuje obrázky vražd z novin, ale její koníček jí právě dovedl až k uklízací firmě, která uklízí místa zločinů. Když mi ve filmu někdo zabije chlapa, jsem v pohodě, ale když někdo začne zabíjet hezké ženy, moc mu nefandím, vlastně mu nefandím vůbec. Tohle je právě ten druh filmu, ale.... ZAJÍMAVOST - Okolo 31 minuty je v televizním pořadu Miami D.O.A. o masových vrazích, na který ve filmu koukají, použita fotografie bratrů Geckových. Na fotografii je Quentin Tarantino a George Clooney z filmu Od soumraku do úsvitu. Zpět ke Gabriele. Má svou práci ráda hned od samého začátku, ale začala se moc angažovat ve vraždách tak zvaného Miamského řezníka. CITÁT - Je to sice hrozný, ale vzrušující......... A nakonec si i zatancuje nádherný tanec z nožem - nádherná scéna. CITÁT - Gabrielo.....Gabrielo........ Pěkná hudba, pěkný příběh, pěkný (morbidní) konec. Vydržte titulky, ještě něco uslyšíte i uvidíte. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mě to na jméno Quentin Tarantino, který je pod filmem podepsán jako producent. Označení černá komedie moc nesedí, protože jsem se nezasmál a pokus o černý humor selhával v hrozné realizaci neznámého režiséra Reba Braddocka. Nutno uznat, ža by s tak pitomým scénářem mohl těžko něco udělat i nějaký renomovanější režisér. Herecké obsazení je úplně mimo a snad všechno na tomhle filmu působí odfláknutě, odbytě, nedodělaně a zkrátka nepovedeně. Tarantino s tímto paskvilem sáhl zcela vedle. Po skončení filmu jsem se divil, jak to mohl produkovat. Důkazem toho, jak je film příšerný, je i to, že si režisér od té doby už nic nenatočil. 20% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama