Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Brum, brum, brum... brum, brum, brum... nejde mi to na rozum." Vypůjčeno od Samsona. No jo, uklízečky jsou holt holky strašidelné... a některé si při práci i radostně broukají! Ahoj, holka moje. Už tenkrát, když mě, Bruce Willise osobně :-) vezla bosá taxikářka Esmarelda Villalobos, připadala mi s těmi dotazy (např. jaké to je, umlátit někoho k smrti holýma rukama a jak se teď cítím) trošku úchylná. I když říkala že není. A měl jsem pravdu! Angela Jones opravdu je úchylná. Je to v ní, jako v koze. Chudák nejistý, tápající a skutečnou lásku (ke krvi) hledající sériový vrah William Baldwin, narazil jako kosa na kámen. Ale tak aspoň si ještě parádně užil – Gabrielin hříšný tanec s nožem, fakt vymazlený morbidní balet, a pak na malou chvilku i souznění duší. A udělal své milé velkou radost, i do budoucna (vydržte u titulků až do konce). Co chtít od života víc. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nudná ujetina, kterou Vás provede nádherná Angela Jones a pohledný Willian Baldwin, kteří se pro mě bohužel setkají až v závěru.. Ten se ale rázem stane hřebem večera a jediným důvodem, proč film není zapomenutelný.. Škoda, že režisér nedokázal tak skělou myšlenku více prodat a skvělý konec to už bohužel nezachrání... ()

Reklama

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Kvalitná zápletka len je to veľmi dlhé stačilo by tomu dať tak 30 minút. Ale je s toho cítiť na 100 honov že na tom robil Tarantino. tento film si určite tie 4 * nezasluhuje maximálne tak 3 a pol. tak za čo sú? za to že vďaka tomuto filmu som natočil svoj prvý amatérsky hraný film Podtlak. A preto musím nejako tomuto filmu vyjadriť svoje ďakujem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mě to na jméno Quentin Tarantino, který je pod filmem podepsán jako producent. Označení černá komedie moc nesedí, protože jsem se nezasmál a pokus o černý humor selhával v hrozné realizaci neznámého režiséra Reba Braddocka. Nutno uznat, ža by s tak pitomým scénářem mohl těžko něco udělat i nějaký renomovanější režisér. Herecké obsazení je úplně mimo a snad všechno na tomhle filmu působí odfláknutě, odbytě, nedodělaně a zkrátka nepovedeně. Tarantino s tímto paskvilem sáhl zcela vedle. Po skončení filmu jsem se divil, jak to mohl produkovat. Důkazem toho, jak je film příšerný, je i to, že si režisér od té doby už nic nenatočil. 20% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Produkce : Quentin Tarantino. Film začíná v Kolumbii v létě roku 1997. CITÁT - Čtyřnásobný vrah říká, že to přehnal......... Úklid míst po krvavých vraždách je zajímavé zaměstnání pro ženu. Síla. CITÁT - Blíží se sezóna, potřebuju uklízečky....... Gabriela (Angela Jones) si nejen vystřihuje obrázky vražd z novin, ale její koníček jí právě dovedl až k uklízací firmě, která uklízí místa zločinů. Když mi ve filmu někdo zabije chlapa, jsem v pohodě, ale když někdo začne zabíjet hezké ženy, moc mu nefandím, vlastně mu nefandím vůbec. Tohle je právě ten druh filmu, ale.... ZAJÍMAVOST - Okolo 31 minuty je v televizním pořadu Miami D.O.A. o masových vrazích, na který ve filmu koukají, použita fotografie bratrů Geckových. Na fotografii je Quentin Tarantino a George Clooney z filmu Od soumraku do úsvitu. Zpět ke Gabriele. Má svou práci ráda hned od samého začátku, ale začala se moc angažovat ve vraždách tak zvaného Miamského řezníka. CITÁT - Je to sice hrozný, ale vzrušující......... A nakonec si i zatancuje nádherný tanec z nožem - nádherná scéna. CITÁT - Gabrielo.....Gabrielo........ Pěkná hudba, pěkný příběh, pěkný (morbidní) konec. Vydržte titulky, ještě něco uslyšíte i uvidíte. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama