Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kedysi som to žral. Bol to taký klasický šablónový deväťdesiatkový akčňák. V hlavnej úlohe napomádovaný drsňák, k tomu krehká sexica a protivníci tiež v klasickom učebnicovom zložení - drsňák, itčkár, vodca. Priznám sa, že nikdy nepohrdnem si to zhliadnuť znovu, je to krátke, je to akčné a celkom vtipné, ako si kedysi predstavovali "hacking" a všeobecne výbavu it maniakov, viď. klávesnička, ktorá bola efektná, ale pre skutočné využitie nepohodlná. :) ()

JoeM 

všechny recenze uživatele

Nebudu tady polemizovat o filozofii scénáře a smyslu filmu, jelikož to prostě nemá smysl. Oproti tomu ale nemůžu snímku upřít celkem obstojně zvládnutý herecký výkon prostředního z bratrů Baldwinů. Tento á la drsňák/hezoun ochraňuje hodně sexy advokátku v podání tehdejší fakt sexy modelky/herečky? Cindy Crawford proti bývalým členům KGB trpícím dilematem z nepříliš přesvědčivého amerického přízvuku. Nechybí napětí ani akce téměř od začátku filmu. Nevím proč, ale nějak mi tahle oldschoolová sentimentální jednohubka na večer utkvěla v paměti (možná taky díky tomu štěku Salmy Hayek), a proto jí prostě ty tři hvězdičky dám. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ešte som chodil do základnej školy, keď som to videl po prvýkrát. Už vtedy som si povedal, že to je typický B-ový film, ktorý by však mohol byť oveľa lepší. Samozrejme úspech filmu bolo založené na dvojici (extra dobre vypadajúcich) W. Baldwin a C. Crawford. Cindy obzvlášť vypadala veľmi sexi, čo na konci 90-tych rokoch „stačilo“. Dneska už určite nie. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Bezduchá hovadina a zasloužený propadák, film kde akční scény jsou neuvěřitelně odfláklé, například auto vybouchne dříve než narazí do sloupu nebo scéna kdy hlavní hrdina se ve sprše doslova zmrazí a herecké výkony jsou jen slovo o takzvané réžii nemůže být řeč a já idiot na to tehdy šel do kina, děs běs. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Poriadna spŕška strelieb, nahotiny a krvi, nie je núdza ani o akciu a dychvyrážajúce scény. Je to trošku smutné, že väčšine publika zrovna tá akcia vo vagóne utkvela v pamäti, no čo narobíš. Je pravda, že podobných filmov sme na plátne už mohli vidieť stovky, ale ja som príjemne strávila pri tomto filme 90 minút a nemyslím si, že ostatné akčné superfilmy sú nezrovnateľne lepšie. Ak film zaujal, odporúčam: Mobil, Die Hard, 16 Blocks, Eraser. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)

Reklama

Reklama