Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Snipes chcel rýchlo do prvej ligy ale zvolil zlú stratégiu. Neumeleckosť a beztvárnosť. Recyklát, kde ústredné duo je nesympatické až to bolí a Rusáci sú klasika tí zlí... Myslíš si síce, že to odsýpa, ale nie je to tak vďaka mantinelom, ktoré poznáš a príbehu, ktorý tušíš. Lebo si to videl. Schéma, mizerne odfláknuté zranenia hrdinov naoko a tupý výbuch v závere. Willis by mohol rozprávať... Ako štvaná zver je šumienka. Šumienka film, kde ďakujem a neprosím. Už. (videné 27.5.2019 DajTo archív) ()

5150 

všechny recenze uživatele

Potenciál Cindy Crawford je výborně využitý a sympatický William Baldwin se k ní docela hodí. Navíc Salma Hayek (ve stejném roce se proslavila v rodriguezově filmu DESPERADO) v hezké mini roličce.. Akčních scén dostatek, několik zábavných momentů se také najde a díky svižné režii a příjemné stopáži, to na jedno zkouknutí docela pobaví. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mocná KGB se netrefí do ubohý právničky. Není divu, že se Vaše země rozpadla." Nemám nejmenší slabost pro vychrtlé věšáky na prádlo, ale Cindy Crawford je úplně jiná liga. Jen kvůli její vizáži patrně vznikl tento snímek, ve kterém sice jako advokátka Kate neustále prchá, ale přesto si vždy najde čas na učesání, převlečení, boty na vysokém podpatku a trochu sexu. Přiznám se, že jinak bych to snad ani nechtěl a nic víc jsem od toho nečekal. Chvílemi to dokonce bylo vtipné, o což se nejprve starala temperamentní bejvalka Rita, poté to převzal jedinečně uvolněný šéf Meyerson a nakonec se přidal i ruský gauner Kazak trefně namluveným vzkazem na záznamníku. A kdyby se hrdina Max styděl, tak mu levně udělám dabléra na tu soulož ve vlaku. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chybí víc nadsázky. V 90. letech se natočila hromada hloupejch akčních filmů, ale prostě tam byly třeba nějaký ty hlášky a trochu humoru na odlehčení. A když už nic jinýho, tak to mělo třeba lepší herce. Jenže William Baldwin je dost tragickej a Cindy Crawford je sice hezká, ale to je asi tak všechno. Akce tam teda nějaká je, ale působí to strašně Béčkově. Každý auto exploduje, jak kdyby bylo nacpaný dynamitem, záporáci nedokážou trefit ani vrata od stodoly, atd... A od chvíle, kdy Baldwin naskočí na vlak, už je to spíš tragikomedie. Pro mě byla na celym filmu nejlepší Salma Hayek v asi 3-minutový roli, když přišla Baldwinovi vrátit jeho věci. ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Ajaj,to bylo tak trapný, až mě to chvílema nutilo krčit nos a zvedat obočí zároveň. Určitě tuhle grimasu taky znáte, přichází samovolně ve chvílích, kdy je vám trapně za ty ostatní. Taková vůlí neovladatelná křeč obličejových táhel. Těžko říct, proč tenhle film vlastně vznikl. Atraktivita umouněné Cindy pro mužskou část je jistě neoddiskutovatelná, ale co jsem si sakra měla počít já, když to jediný, jakžtakž koukatelný - Alec*, furt čuměl jen na tu zaprasenou advokátku?? A už zase ta křeč - advokátka Cindy Crawford!! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)

Reklama

Reklama