Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky Taková normální holka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

bourec 

všechny recenze uživatele

Totální kravina pro desetileté pubertální negramoty. Na film mě nalákala R.L.Cook, ovšem ta ve filmu zabere zhruba pět minut. I přes to, je ze všech ženskejch rolí jediná, která má hezkou tvářičku, a jisker v očích na rozdávání. Ovšem film se podobá dětskejm filmům, který vysílá tv Disney channel a další pubertální stanice. Prostě je to stejně kreténský, jako doba, do který se teď celej svět každý ráno probouzí.20%. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele

Šel jsem se podívat jen na Tannera Buchanana který je skvělý jak na seriálovém tak i na filmovém plátně... Ovšem to byl jeden z mála plusových faktorů filmu... Dialogy vypadají jak kdyby si je někdo vyndal z prdele nebo je vymyslel Bartoš... Scénář dělali piráti a hudbu hluchej frajer... Ale celkově tenhle snímek je jen přehlídka infulencerů.. [ 15%] ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Remake vyše dvadsaťročného originálu v ktorom sa otočili úlohy. Jak už samotný názov napovedá, tak tentoraz sa povrchná stredoškoláčka snaží premeniť škaredé káčatko na princa. Originál som videl v tom správnom teenage veku, ale mojou srdcovkou sa nestal. Na to bol príliš priemerný a do pamäte sa mi vryla jedine ústredná pesnička, ktorá zaznie aj v remaku. A Rachael Leigh Cooková musí byť samozrejme pri tom. Aj keď obsadiť hneď dvoch hercov z originálu do úplne nových rolí mi pripadalo viacmenej zbytočné. Ale Matthew Lillard tam má aspoň pár vtipných poznámok a pri jeho rozhovore s DJom, ktorý už nepotrebuje žiadny mixážny pult a všetko obsluhuje z mobilu, som sa cítil rovnako starý ako Matthew. Našťastie sa ale stále dokážem vcítiť do postáv stredoškolákov a zabaviť sa na ich problémoch s dospievaním. Tento remake sa vydaril. Chémia medzi ústredným párom funguje perfektne. Ona je dostatočne pekná on je sympaťák, ktorého mám rád už zo seriálu Cobra Kai. Veľa vedľajších postáv a motívov tu nie je. Film má bez záverečných titulkov tesne cez 80 minút. A vďaka svižnému tempu nuda nemá šancu. Je to dostatočne milé a vtipné. Jak vtipný tak zároveň hrozivý mi pripadá ten ošiaľ zo sociálnych sietí. Jak ja som rád, že za mojich školských čias niečo také nebolo. Z toho by sa jeden zbláznil. Alebo bol za totálneho lúzra. Takže celkovo som spokojný. Veľa som od toho nečakal a dobre som sa bavil a 7/10 nemám problém preklopiť na štvrtú hviezdičku. Rozhodne to je nadpriemerný teenage film, ktorý našťastie nemá absurdne pretiahnutú stopáž ako pokračovania Kissing Booth. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně přesně takový remake, jaký by člověk v roce 2021 čekal. Sociální sítě jsou všude, pohlaví protagonistů jsou téměř přesně obrácené těm z původního filmu a nechybí ani povinná LGBT vložka - ne že by mi to vadilo, jen je trochu komický, jak se to tam za každou cenu musí nacpat, byť to pro hlavní zápletku nemá prakticky žádný význam. Celkově vzato lehký podprůměr, ale abych řekl pravdu, čekal jsem to horší. ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

Další supr-dupr netflixáček o privilegovaných teenagerech. Arogantní mean girl a slavná influencerka Padgett (jíž hraje tiktoková hvězda a neherečka Addison Rae) má brand deal s Kardashiankama a je hodně úspěšná. Snaží se skrývat svou ""chudobu"", tvářit se bohatě a živit influencerstvím rodinu; to je jak když si člověk objedná feminismus z Bazoše. Ale pozor! Jednoho dne se vše zvrátí. Její zisk a sláva jsou v risku: někdo totiž natočí, jak svého přítele přistihne při nevěře, přičemž jí při pláči z nosu vyjede soplová bublina. Jaký mastermind vymyslel tak chytré nástroje, jak posouvat děj kupředu? Ten samý člověk, co napsal původní She´s All That. Udělat remake svého podprůměrného filmu na ještě horší, to chce fakt koule. A ty film v podstatě má: v podobě koulového dezertu "krokánbuše", který se ani neobtěžovali udělat pořádně a nahradili ho pár koblihama. Tenhle útrpný kousek je okatě plný product placementu a nesympatických neherců, co vám vyžerou mozek víc než předvolební debaty. Nejvíc bizár je, když se "ošklivý podivín" promění na "sexy týpečka" tím, že si sundá čepici a oholí strniště. Když už nic, aspoň to není nuda. 1 krokánbuš z 5.  ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v prostorách střední školy Ulysses S. Grant High School, která se nachází v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama