Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky Taková normální holka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

Další supr-dupr netflixáček o privilegovaných teenagerech. Arogantní mean girl a slavná influencerka Padgett (jíž hraje tiktoková hvězda a neherečka Addison Rae) má brand deal s Kardashiankama a je hodně úspěšná. Snaží se skrývat svou ""chudobu"", tvářit se bohatě a živit influencerstvím rodinu; to je jak když si člověk objedná feminismus z Bazoše. Ale pozor! Jednoho dne se vše zvrátí. Její zisk a sláva jsou v risku: někdo totiž natočí, jak svého přítele přistihne při nevěře, přičemž jí při pláči z nosu vyjede soplová bublina. Jaký mastermind vymyslel tak chytré nástroje, jak posouvat děj kupředu? Ten samý člověk, co napsal původní She´s All That. Udělat remake svého podprůměrného filmu na ještě horší, to chce fakt koule. A ty film v podstatě má: v podobě koulového dezertu "krokánbuše", který se ani neobtěžovali udělat pořádně a nahradili ho pár koblihama. Tenhle útrpný kousek je okatě plný product placementu a nesympatických neherců, co vám vyžerou mozek víc než předvolební debaty. Nejvíc bizár je, když se "ošklivý podivín" promění na "sexy týpečka" tím, že si sundá čepici a oholí strniště. Když už nic, aspoň to není nuda. 1 krokánbuš z 5.  ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně přesně takový remake, jaký by člověk v roce 2021 čekal. Sociální sítě jsou všude, pohlaví protagonistů jsou téměř přesně obrácené těm z původního filmu a nechybí ani povinná LGBT vložka - ne že by mi to vadilo, jen je trochu komický, jak se to tam za každou cenu musí nacpat, byť to pro hlavní zápletku nemá prakticky žádný význam. Celkově vzato lehký podprůměr, ale abych řekl pravdu, čekal jsem to horší. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Reverzná verzia filmu Taková normálna holka, oblečená do moderných šiat a premiestnené do dnešného sveta, servírované pre dnešnú mládež. Dvojica Addison Rae / Tanner Buchanan sa snaží, ale výsledok spoločného úsilia nie vždy má svoje ovocie. Herecky sa viac darí Tanerovi. P.S.1: Malá ale pekná „cameo“ pocta pre Rachael Leigh Cook a Matthew Lillard. P.S.2: Ani sa mi nechce veriť, že Addison Rae len nedávno mala dvadsať rokov. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Vyrastal som na romantických teen komédiách a medzi moje najobľúbenejšie patrilo aj Také normálne dievča. Tento film má ešte stále u mňa miesto a rád sa k nemu vraciam. V tom čase to bola originálna romantická komédia so začínajúcimi hviezdnymi hercami a výbornou hudbou. Druhý diel je tak trochu kópia prvého s tým rozdielom, že ja už som asi starý a dnešnej gerenácii nerozumiem, a preto bolo pre mňa kus trápenie sa na to pozerať. Neľutujem však, že som to videl už len kvôli Rachael Leight Cook, ktorá nestratila nič zo svojho sexepílu a Matthew Lillardovi, na ktorom sa už zub času trochu podpísal, ale to aj na mne :-) Ak ste teen, tak ten film bude pre vás možno vstupenka do teen romantických komédii a bude sa vám to určite páčiť, ak ste však vyrastali na starom diely, Prcičkách, Sexbombe od vedľa, 10 dôvodov pre ktoré ťa nenávidím, tak to nebude nič pre vás a môžete sa zaradiť približne do mojej vekovej skupiny a priblížiť sa môjmu hodnoteniu a možno aj k horšiemu. Ale áno za ten záver si tam ešte jednu hviezdičku prihodím. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem byla mile překvapena a přišlo mi, že to vlastně není o moc horší, než původní film She’s All That. Ne všechny předělávky musejí být nutně katastrofa. Příběh je samozřejmě zcela předvídatelný, ale řekněme si to na rovinu – nikdo by snad od tohoto žánru a typu námětu nečekal nic jiného. To, že ti dva nakonec skončí spolu, je jednoduše dané. Důležité je však zpracování. To je to, na čem mnohé jiné podobné filmy můžou selhat. A já myslím, že tento film si v tom ohledu vede vlastně dobře. Podstatné je, že obě dvě hlavní postavy jsou svým způsobem sympatické a že mají nějakou vlastní osobnost. Podobné teenage romantické oddychovky totiž někdy pohoří na tom, že hlavní postava je buď nesympatická nebo nemastná neslaná, což pak pokazí celkový dojem z filmu. Tady jsou však postavy napsané dobře a relativně uvěřitelně (v rámci žánru) a především jsou dobře obsazené. Myslím, že na tom to vlastně stojí, přestože příběh může být docela tuctový. Vezměme si třeba protagonistku příběhu Padgett: je to influencerka, která žije sebeprezentací na sociálních médiích, a má na začátku za kluka namachrovaného týpka. Když se to takhle řekne, zavání to tím, že hlavní postava by mohla být naprostá kráva. Ale scénáři (a potažmo herečce) se to daří ukočírovat tak, že jde v jádru o normální a celkem příjemnou holku, se kterou se divák v určitém smyslu dokáže ztotožnit. Film tedy dle mého názoru rozhodně nedělá původnímu snímku ostudu. Oba dva jsou v rámci nenáročných romantických příběhu ze střední školy přinejmenším mírným nadprůměrem. Taky mě potěšilo, že se role matky hlavní postavy ujala sama Rachael Leigh Cook, což je takový pěkný odkaz právě na tu předlohu. A jako poznámku na okraj dodávám, že Rachael Leigh Cook vypadá i po více než 20 letech stále neuvěřitelně dobře. ~(3,7)~ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v prostorách střední školy Ulysses S. Grant High School, která se nachází v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno