Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin Rykl dostává za své „slušné“ chování novou parťačku, ambiciózní vyšetřovatelkou Karolínou Světlou. Jejich prvním společným případem je mrtvola muže nalezená v bance. Zatímco Karolína se snaží k novému parťákovi najít cestu, Rykl naopak vymýšlí, jak se Karolíny zbavit. (TV Prima)

Recenze (34)

bourec 

všechny recenze uživatele

Když projedete  seriálografii ( film na velká plátna tomuhle nýmandovi nikdo nesvěří ani omylem) , je zcela jasný, co za pitomost musí bejt tohle dílo. Naprosto nevtipná, ucajdaná blbost s velmi nepěkně hrajícím Prachařem ( Vojtěch Dyk mu v Panu profesorovi dal totálně na frak) a hezkou, ale do krimiseriálu naprosto nevhodnou Sandevou. Samostatnou kapitolou je ovšem Vladyka, kterej tady přehrává a blije takový sračky, že cena za průser roku ho nemine.Děs.10%. Hodnocení prvního dílu je hodnocením pro celý dílo. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Minisérii je třeba brát s nadsázkou. Místo kriminálky nám autoři servírují komedii a je to tak dobře v dnešní podělané době. Oddělení vražd je parodie na zaběhaný vzorec kriminálek a vtípky jsou dobré (Lichý, Šteindler). Najde se i pár perliček: "Vy byste měla být Plecitá!" - velice příhodné k prsaté milence zločince. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mile překvapila totální ujetost hlavního hrdiny, Prachař fakt dobrý. Co vytočilo, byl slovník postavy Mirka Vladyky, skutečně nepotřebuji v hlavním vysílacím čase slyšet slovo kur..., a to ještě 2x. Jinak z průměru to nevytáhne ani originální spojení chlastometra detektiva s upjatou policajtskou dceruškou. No uvidíme, co bude dál. ()

Ovecka_Saki odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, fakt mě nenapadá, za co bych dala aspon jednu hvězdu. Slušná (čti ubohá) vykrádačka postavy Martina Riggse z Lethal weapon. S tím, co víme o seriálu, jak se bude vyvíjet vztah hlavních protagonistů, doufám, že snad někdy v budoucnu si tvůrci kriminálek už nebudou plést žánr krimi s romantikou. Ještě že na tu televizi koukám jen na návštěvě u mámy. ()

Mr. Movie 

všechny recenze uživatele

Tak za mě celkem v pohodě. Pokud v tom někdo hledá kriminálku, má smůlu a bude se zabývat odpafem. Zrovna tak to platí pro doufejme jen puritánsky smýšlející, ti se nezasmějí, protože najdou hodně dnes nevhodného obsahu . Kdo se nad tím vším povznese, tak se docela pobavi i když by to mohlo být o dost lepší. ()

Zajímavosti (1)

  • Premiérové uvedení epizody sledovalo 1,02 mil. diváků starších 15 let, což byl nejlepší výsledek večera i celého sobotního dne. (rublik05)

Reklama

Reklama