foto

Jiří Ployhar ml.

  • nar. 18.4.1976 (41 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jiří Ployhar ml. se narodil 18.4.1976 v Praze. Vystupuje na scéně Městských Divadlech Pražských. Poprvé se ve filmu objevil už v osmi letech ve filmu Kukačka v temném lese. Větší roli dostal až o 11 let později v seriálu Život na zámku, kde si zahrál studenta Říhu. V roce 2004 si zahrál svou nejslavnější roli Mrázka v seriálu Redakce. Po skončení tohoto seriálu tato postava přešla do komediálního seriálu Čt Horákovi.

Další velkou roli dostal v retroseriálu Vyprávěj, kde hrál Ivana, šéfa hlavní hrdinky Evy Dvořákové. Ve filmech jej můžeme vidět v českých, ale i  zahraničních dílech, např.v Maigret: Maigret a mrtvý tulák (Tristan), Rafťácích (hasič), Skeletonech (skeleton Holmes), Škole princů (pytlák), Tajemství staré bambitky (Pernikář), Micimutr (Ceremoniář), Lidicích (voják Schuppo), O Pokladech ( První komoří) a nebo v Příběhu kmotra (Moravec). JIří Ployhar ml.hrál ve více než 30 filmech a ve více jak 10 seriálech. V současné době jsme jej mohli vidět v novém seriálu Případy 1. oddělení jako fanouška fotbalového klubu.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monstrum (TV film)
2016 Lída Baarová
Zločin v Polné (TV film)
2015 Fotograf
2014 Na druhý pohled (TV film)
Tři bratři
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
Příběh kmotra
2012 O pokladech (TV film)
2011 Lidice
Micimutr
Policie Modrava (TV film)
Tajemství staré bambitky (TV film)
2010 Škola princů (TV film)
2009 Klub osamělých srdcí (TV film)
2008 Nebe a Vincek (TV film)
2007 Skeletoni
Škola ve mlejně (TV film)
2006 Rafťáci
2005 Zlá minuta (TV film)
2004 Silný kafe
2003 Bespojení (studentský film)
Mír jejich duši
2002 Kožené slunce (TV film)
2001 Deník šílené manželky (TV film)
Náraz (studentský film)
Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
Střecha (studentský film)
1999 Jeníček a Mařenka (TV film)
Maigret a mrtvý tulák (TV film)
1998 Krupice (TV film)
1995 Indiánské léto
Mutters Courage
1989 Blázni a děvčátka

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
Past na svědomí (E02)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Padělek (E07)
Specialisté (TV seriál)
Poslední blues (S01E06)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
2016 Vyšehrad (TV seriál)
Kabelka (E04)
Roman (E03)
Zápisné (E02)
2015 Vinaři (TV seriál)
Policejní dorost (S02E11)
Strdínský batman (S02E05)
2014 České století (TV seriál)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)
Mazalové (TV seriál)
Magie (S01E07)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Kladivo na důchodce (S01E09)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
PanMáma (TV seriál)
Tajemství šéfa kuchyně (E04)
Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
Mokré tričko (S01E05)
2012 Ententýky (TV seriál)
Víc bolesti, než radosti (E06)
Jsem mizerná matka (E02)
Policajti z centra (TV seriál)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
4teens (TV seriál)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zvládneme i horší věci! (S03E55)
Přímo na solar (S03E54)
Silnější než magnet (S03E50)
další epizody (9)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
Trapasy (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
1998 Tři králové (TV seriál)
1995 Život na zámku (TV seriál)

Dokumentární

2015 Dabing - minulost a současnost (TV film)

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)
2004 Jak přežít nepohodu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace