Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milovníkům hororového žánru dobře známý hrdina Pinhead jde s dobou! Tentokrát se vrací, aby s využitím svých rafinovaných ďábelských technik vyděsil všechny počítačové nadšence, kteří otevřou virtuální Lament Configuration na webu s adresou hellworld.com... (oficiální text distributora)

Recenze (124)

stration 

všechny recenze uživatele

Rick Bota fakt neumí nic. Bál se u toho někdo? Připadalo někomu, že sleduje některý z prvních dvou dílů? Potupné (zatím) zakončení kultovní serie a doufám, že se konečně režie ujme nějaký šikovný úchyl (hovoří se o nekompromisních francouzích), který této serii vrátí čest a slávu. Protože toto je peklo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Měl jsem kdysi nahrané všechny filmy z "cyklu" Hellraiser, ale kromě prvního a tohoto (tehdy posledního) dílu jsem ostatní smazal jakožto pitomosti. To znamená, že tenhle film jsem tehdy považoval za relativně koukatelný. Po jeho čerstvém znovuzhlédnutí ho ale mám chuť hodit do koše taky. Pár hezkých holek a Lance Henriksen se mi nejeví jako dostačující důvody k jeho přítomnosti na mém externím disku. Překombinovaný a přitom jednoduchý (=hloupý) scénář, rumunské "americké" exteriéry... Ale na druhou stranu zase tak úplně hrozný nebyl a ničím mě vyloženě neiritoval; jako zvuková a občas i obrazová kulisa ke hraní si s mobilem se mi jeví naprosto vyhovujícím. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

O kurva, tak toto bola pičovina so šťastným koncom. Tento diel je celkom iný a posúva sériu Hellraisera zas niekde inde nie, že by som nemal rád novátorské počiny, ale toto už bolo až moc, či až celkom mimo. V tomto dieli je Pinhead v reálnom svete ako počítačová hra a má veľa fanúšikov. Mohol to byť nový impulz, ale nezdá sa mi vhodný pre túto sériu, lebo toto je čisto krotká zaležitosť, bez silných gore scén. Ale zas s vypointovaným finále, ktoré ma ale presvedčilo o tom, že akokoľvek sa táto časť snaží byť lepšou od tých predošlých, tak sa ešte viac zahrabáva do vlastných nudných sračiek. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

tento horror patri do polovice tych lepšich čo som videl....aj čo sa týka serie hellraiser patri tento film ku štyrom lepšim častiam ...anatomicky precizna brutalita ..je zakladom dobreho horroru ...hodnotím z rozumom !!!..uncut verziu tohto filmu rozhodne stoji za to vidieť ...... na súčasne pomery doby horrorových sračiek sa javi táto kompozícia ako postačujúca ....... ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Vítejte pane režiséři, jak moc si přejete hluboko zahrabat tuhle sérii? Co nejhlouběji? No tak to vítejte vytvořte si vlastní Hellraiser film. Ano klasicky to dopadlo příšerně, sice ne tak moc jako u předchozího dílu, ale stále příšerně. Tenhle film se sice o něco snažil, ale skutek utek.... Tenhle díl se snažil trochu přidat v té době něčeho modernějšího a taky něco s internetem, což je taky jediná věc, která ten film zachránila (ta Nokia taky). Ale je to jen krásný příklad toho jak se v posledních filmech stává z Pinheada, jenom taková atrakce na plakát a na nalákání lidí, protože s každým filmem je čím dál míň vidět. 3,5/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • V čase 11:06 se hlavní postavy vydávají vozidlem na sraz Hellworldu. Toto vozidlo má rumunskou poznávací značku. V čase 12:14 po příjezdu na party má americkou poznávaci značku. (Horryx)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (gogos)
  • Jedná se o poslední film série, ve kterém ztvárnil Doug Bradley Pinheada. Stejnou roli ve snímku Hellraiser: Revelations (2011) odmítl pro nízký honorář. (cinemag)

Související novinky

Freddy a Frankie plánují návrat

Freddy a Frankie plánují návrat

08.01.2008

Dnes potěšíme příznivce dvou slavných hororových ksichtů. Freddy Kruger a Frankensteinovo monstrum jsou sice i přes žánrovou příbuznost dva naprosto odlišné a vzdálené fenomény, ale v uplynulých… (více)

Reklama

Reklama