Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Rodina Phelpsovcov sa kvôli problémom presťahuje do malého mestečka Shining Vale. Podarí sa im zohnať obrovský dom za výhodnú cenu. To ešte netušia, že dom má svoju temnú históriu, ktorá čoskoro vyjde na povrch a rodinnú situáciu ešte zhorší. (Marceloo)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (3)

Shining Vale (2022) 

16/16 Courteney Cox je dlouholetá veteránka hororů (Scream 1-6) čili její nový seriál byl jasná volba. Máme tu klasickou kombinaci rodiny v krizi a domu ve vidlákově, ve kterém straší. Patricia je autorkou erotických knih, děti jsou nároční puboši, manžel je nervózní... Nejnáročnější je ale duch, který si novou rodinu nárokuje. Na tomto klasickém základu je vystavěná příjemná show, u které lze litovat jen krátkých epizod. ()

Season 1 (2022) (S01) 

Vysloveně příjemná jednohubka, ideální jako doplněk k American Horror Story. Courteney Cox je skvělá jako spisovatelka i jako ďáblem posedlá. ()

Season 2 (2023) (S02) 

2. série je prakticky geniální. Je tu všechno. Psychiatrická léčebna, spousta halucinací, kandidátka na starostu. Ještě jednou skvělá Courteney Cox a bambilion odkazů na Rosemary's Baby. Ira Levin by měl radost. ()

Reklama

Reklama